POJAVIO SE SNIMAK IZ DUBAIJA: Evo šta je Andrijana Lazić radila pre nego što je PALA SA 24. SPRATA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio snimak nastradale Andrijane Lazić, koji je nastao u Dubaiju, gde je pala sa 24. sprata!

POJAVIO SE SNIMAK IZ DUBAIJA: Evo šta je Andrijana Lazić radila pre nego što je PALA SA 24. SPRATA! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Region je juče šokirala vest da je pevačica Andrijana Lazić (28) pala 10. januara sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Tragičnu vest potvrdio je njen otac Nebojša Lazić. Andrijana je u Dubai otišla sa drugaricama 7. januara, a samo tri dana kasnije desila se tragedija.

Republika

Foto: Instagram.com

Tragično nastradala Andrijana Lazić

Njen otac Nebojša je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio Andrijanin snimak sa drugaricama, gde se vidi kako je uživala na putu do Dubaija, kao i tamo.

- Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mesto odakle tek počinjemo. Ovo nije “zbogom”, advokatiću moj, ovo je jedno veliko “hvala”. Za nas rastanak ne postoji. Ne želim ti reči zbogom, gde god da si, uvek ćeš biti u mom srcu - napisao je njen otac u opisu snimka koji je objavio na Fejsbuku.

Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mesto odakle tek...

Posted by Nebojsa Lazic Zenga on Субота, 13. јануар 2024.

Juče se za Republiku oglasio Andrijanin brat Tomislav, koji nam je otvorio dušu nakon porodične tragedije koja je sve ostavila bez teksta.

- Sestra moja je nastrada i šta drugo da vam kažem... Iz policije su nam rekli da je nesrećan slučaj, tako piše u izveštaju. Smrt je usledila usled pada. Ne znamo ništa više od toga. Nadamo se da će sahrana prekosutra ako se telo sutra preveze ovamo. Mora prvo jedan papir da se sredi i onda kreće procedura. Ambasade su sve obavile kako treba, stvarno svaka čast za posao... Za pet minuta su sve završili kad je stiglo obaveštenje od agencije. Ništa više ne mogu da vam kažem. Ljudi saznaju sve preko vesti, pa nas neki tako zovu - rekao je za Republiku rođeni brat nastradale pevačice, sve vreme gutajući knedle.

Republika

Foto: printscreen

Tomislav i Andrijana Lazić

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading