NASTRADALA ANDRIJANA JE SA NJIM SNIMILA DVE PESME! Oglasio se slavni kompozitor nakon TRAGIČNE smrti pevačice: Ovo je veliki gubitak!

Autor:

Zabava

17.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati kompozitor se šokirao kad je saznao da je Andrijana nastradala padom sa 24. sprata!

NASTRADALA ANDRIJANA JE SA NJIM SNIMILA DVE PESME! Oglasio se slavni kompozitor nakon TRAGIČNE smrti pevačice: Ovo je veliki gubitak!

Foto: RTV Pink Official/Printscreen, instagram

Andrijana Lazić (28), tragično je nastradala 10. januara ove godine kad je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Pevačica iz Bijeljine je planirala da se ozbiljno posveti svojoj muzičkoj karijeri, a dve pesme snimaka je kod našeg poznatog kompozizora Gorana Ratkovića Raleta.

Sada se oglasio je Rale, koji je bio šokiran tragičnom vešću.

- Naravno da sam čuo... Mogu samo da kažem da je to veliki gubitak. Ne samo za porodicu i prijatelje, nego i za umetnost - rekao je kompozitor za "Kurir".

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND

Goran Ratković Rale

Prethodno se za Republiku oglasio Andrijanin brat Tomislav, koji nam je otkrio kada će sahrana biti održana.

- Sestra moja je nastrada i šta drugo da vam kažem... Iz policije su nam rekli da je nesrećan slučaj, tako piše u izveštaju. Smrt je usledila usled pada. Ne znamo ništa više od toga. Nadamo se da će sahrana prekosutra ako se telo sutra preveze ovamo. Mora prvo jedan papir da se sredi i onda kreće procedura. Ambasade su sve obavile kako treba, stvarno svaka čast za posao... Za pet minuta su sve završili kad je stiglo obaveštenje od agencije. Ništa više ne mogu da vam kažem. Ljudi saznaju sve preko vesti, pa nas neki tako zovu - rekao je za Republiku rođeni brat nastradale pevačice, sve vreme gutajući knedle.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading