RAOKČEVIĆ POTRESEN SMRĆU DEJANA MILOJEVIĆA: Njegovoj porodici je SIGURNO najteže!

Autor:

Sport

17.01.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa svih strana stižu pozdravi.

RAOKČEVIĆ POTRESEN SMRĆU DEJANA MILOJEVIĆA: Njegovoj porodici je SIGURNO najteže!

Foto: Starsport

Dejan Milojević, srpski trenerski stručnjak, preminuo je od posledica srčanog udara koji je doživeo juče u Americi. Legendi Partizana i ovdašnje košarke bilo je samo 46 godina.

Svoje poslednje pozdrave upućene dugogodišnjem prijatelju i saigraču pružio je i Igor Rakočević. 

- Velika tragedija za sve, a najviše za njegovu porodicu. Bili smo godinama saigrači u reprezentaciji i igrali zajedno od najmlađih kategorija. Zajedno smo bili i u Budućnosti, osvajali smo medalje. Dejan je uvek imao veliki osmeh na licu, po kome ću ga pamtiti. Nikada ga nisam video neraspoloženog i besnog. Njegovoj porodici je sada sigurno najteže - izjavio je Rakočević. 

Foto: starsport

Dejan Milojević

Naš košarkaški trener je, inače, doživeo pomenutu nezgodu u Solt Lejk Sitiju, gde je bio sa stručnim štabom Golden Stejta igračima koji su se spremali za meč protiv Juta Džeza u noći između utorka i srede. Voriorsi su tamo stigli dan pre zakazanog meča, a zvanično taj duel je otkazan.

Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion.

Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading