ZA MILOJEVIĆEM PLAČE SVAKI KLUB U KOM JE IGRAO! Valensija se oprostila od legendarnog ikošarkaša! (FOTO)

Autor:

Sport

17.01.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne reči stižu iz Španije, KK Valensija se oglasila nakon vesti o smrti Dejana Milojevića.

ZA MILOJEVIĆEM PLAČE SVAKI KLUB U KOM JE IGRAO! Valensija se oprostila od legendarnog ikošarkaša! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini nakon što je doživo srčani udar. Od njega se oprostila Valensija, čiji je Deki bio igrač.

Nekadašnji strateg Mene i Budućnosti dres španskog kluba nosio u sezonama 2006/2007 i 2007/2008. Tokom boravka u ovom timu odigrao je 71 utakmicu.

 

 

Valensija je izrazila saučešće porodici i poželela im da izdrže posle užasne vesti koja je stigla iz Amerike.

Podsetimo, Milojević je iz restorana, gde je bio sa saradnicima predvođenim Stivom Kerom, glavnim trenerom Golden Stejta, hitno prebačen u bolnicu, u kojoj je operisan. Na veliku žalost izgubio je najveću živtonu bitku.

Dejan Milojević preminuo je danas od posledica srčanog udara u 47. godini života. Legendarni srpski košarkaš i trener ostaviće neizbrisiv trag u srcima ljubitelja košarke, poznat po vedrom duhu i pozitivnom pristupu. Jedna od najupečatljivijih priča o Milojeviću potiče iz decembra 2004. godine, kada je, uprkos zdravstvenim problemima, briljirao na terenu tokom Partizanovog meča sa Olimpijakosom.


Na dan utakmice, suočen sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, Milojević je primio infuziju, ali je ipak odlučio igrati za svoj tim. Njegova neustrašivost i posvećenost doveli su do nečega što će se prepričavati decenijama. Sa 35 poena, 14 skokova, tri asistencije i pet ukradenih lopti, Milojević je zabeležio izvanrednu partiju. Iako je ukupno ostvario 55 indeksnih poena, što ga je svrstalo među najbolje u istoriji Evrolige, rekord je i dalje držao Tanoka Bird.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading