SNEŽA GOVORILA ŠTA JE INSPIRIŠE: Žene sa ciljem DAJU MI PODSTREK! Puno je poznanica, MALO PRIJATELJICA!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borjanova supruga novo na sebe sreće pažnju.

SNEŽA GOVORILA ŠTA JE INSPIRIŠE: Žene sa ciljem DAJU MI PODSTREK! Puno je poznanica, MALO PRIJATELJICA!

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan

Snežana Borjan, žena proslavljenog Zvezdinog golmana Milana, gostovala je u emisiji kod voditeljke Marine Kotevski i govorila o inspiraciji.

Atraktivna Sneža privlači pažnju gde god da se pojavi, a ovog puta je otkrila na kakve žene se ugleda. 

- Kada vidim da žene ostvariju svoje ciljeve, e baš te su moja inspiracija. Jake žene i uspešne su mi uvek davale podstrek da radim na sebi i napredujem u svakom smislu! Da budem bolja i razvijam se duhovno, psihološki, ali i naučno i obrazovno. Inače, inspiracija je širok pojam o kojem dugo može da se priča - kaže popularna žena fudbalera i osvrće se na prijateljstva:

- Da li imam puno prijateljica? Imam puno poznanica, ali dobrih prijateljica nemam puno. Nijedna od nas ne može da ih ima puno, onih pravih. Da, sve ih je manje kako vreme prolazi. Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim trenucima, a svi ih imamo.

Njen suprug, podsetimo, trenutno je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave iz Crvene zvezde. Snežana i Milan Borjan nedavno su proslavili osam godina braka iz kojeg imaju naslednika Filipa.

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan sa porodicom

Milan Borjan je ove sezone u dresu slovačkog kluba odigrao 14 mečeva. Primio je 13 golova, dok je na šest mečeva uspeo da ostane nesavladan. Prethodno je reprezentativac Kanade rodom iz Knina proveo šest godina na Marakani i osvojio brojne trofeja i priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=fk+crvena+zvezda

 

Komentari (0)

Loading