UŽAS U PRIVATNOM VRTIĆU! Dečak preminuo nakon što se zagrcnuo jabukom, sve je snimljeno!

Autor:

Svet

23.01.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt dečaka u privatnom vrtiću

UŽAS U PRIVATNOM VRTIĆU! Dečak preminuo nakon što se zagrcnuo jabukom, sve je snimljeno!

Foto: Shutterstock


Dečak star samo 18 meseci izgubio je bitku za život nakon što se u jaslicama privatnog vrtića u Rumuniji zadavio jabukom. Od četvrtka je bio u komi i na odeljenju intenzivne nege, a nažalost, smrt je potvrđena danas u 15.50 časova, saopšteno je iz bolnice.

Hitna reakcija vaspitačice i pokrenuta istraga

Detetu je veći komad jabuke sleteo u dušnik, nakon čega je vaspitačica odmah pozvala Hitnu pomoć. Zahvaljujući brzoj reakciji, dete je uspelo da bude reanimirano i prevezeno u bolnicu. Međutim, nažalost, naporima lekara nije bilo spasa za malog dečaka. Nakon ovog tragičnog događaja, pokrenuta je istraga, a sud će verovatno kvalifikovati smrt dečaka kao ubistvo iz nehata.

Problemi sa licencom vrtića

Istragom je utvrđeno da privatni vrtić u koji je išao dečak nije imao licencu, iako se u dokumentima spominje kao centar za rekreativne aktivnosti. Ovo otkriće je izazvalo zabrinutost među roditeljima dece koja pohađaju istu ustanovu. Oni su izjavili da neće ispisivati decu iz tog vrtića jer nemaju gde da ih smeste.

Ova tužna vest iz Rumunije budi svest o važnosti bezbednosti dece u vrtićima i ističe potrebu za strožom kontrolom i regulativom o radu vrtića i jaslica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading