KRAJ ĐIRONINOG SNA: Vinisijus i Belingem pogurali Real ka TITULI!

Autor:

Sport

10.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demonstracija sile Madriđana..

KRAJ ĐIRONINOG SNA: Vinisijus i Belingem pogurali Real ka TITULI!

Foto: Tanjug/AP

U derbiju kola u La Ligi, Real Madrid je demonstrirao svoju snagu i ubedljivo savladao Đironu sa 4:0 na svom stadionu Bernabeuu. Ova pobeda je došla nakon remija u prethodnom gradskom derbiju sa Atletikom i donela je Realu pet bodova prednosti u odnosu na Đironu, koja je pretrpela tek drugi poraz u sezoni.

 


Real je već u šestom minutu poveo golom Vinisijusa, koji je nastavio svoj impresivan niz od tri gola na poslednje četiri utakmice na kojima je bio starter. Međutim, pravi heroj utakmice bio je Džud Belingem, najbolji igrač Reala ove sezone. On je prvo postigao gol u 35. minutu na asistenciju Vinisijusa, a zatim je ponovio uspeh u 54. minutu, čime je svoj golgeterski konto u La Ligi popeo na impresivnih 16 golova.


Rodrigo je stavio tačku na pobedu Real Madrida postigavši četvrti gol sedam minuta kasnije, uz drugu asistenciju na meču koju je upisao Vinisijus. Iako je pobeda mogla biti još ubedljivija da je Hoselu uspelo da realizuje penal u 90. minutu, to nije umanjilo sjajan uspeh Reala u ovom meču.

Real Madrid sada ima odličnu poziciju u trci za titulu, a ova ubedljiva pobeda protiv direktnog rivala samo potvrđuje snagu i kvalitet ovog tima.


U nedavnom duelu sa Đironom, Real Madrid je demonstrirao svoju dominaciju i kvalitet, a posebnu pažnju privukli su Džud Belingem i Vinisijus. Belingem je briljirao postigavši dva gola, dok je Vinisijus nastavio niz sjajnih partija sa svojim trećim golom na poslednje četiri utakmice na kojima je bio starter. Njih dvojica su bili ključni igrači Real Madrida u ovom važnom duelu.

Real Madrid je pokazao svoju snagu i kvalitet, te se sada nalazi u odličnoj poziciji u trci za titulu. Ova ubedljiva pobeda protiv Đirone samo je još jedna potvrda da je Real Madrid tim koji ozbiljno pretenduje na osvajanje La Lige.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading