HOROR U ZGRADI! POLICAJCI OTKRILI ISTINU IVANI: Komšinica je oteta i pokušano je ubistvo samo par metara od mene!

Autor:

Svet

10.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u stambenoj zgradi: Kroz zidove su se čuli uzdasi i škripanje kreveta

HOROR U ZGRADI! POLICAJCI OTKRILI ISTINU IVANI: Komšinica je oteta i pokušano je ubistvo samo par metara od mene!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ


Život u stambenoj zgradi može biti pun iznenađenja, ali za Ivanu iz Zagreba, to je postalo prava noćna mora. Stanovnici iz susednog stana su svaku noć pravili buku, bacali prljavu vodu na njihov balkon i čak su čuli uzdahe i škripanje kreveta. Međutim, ono što je usledilo prevazišlo je sve njihove strahove.

"U Zagrebu sam živela u stanu s roditeljima. Mi smo bili na četvrtom spratu, a iznad nas je bio jedan bračni par, koji je svaku noć lupao. Čak su bacali i vodu od prljavog posuđa iz lavora kroz prozor pa bi se ta voda slivala na naš balkon. Slušali smo čak i njihovo uzdisanje svaku noć i škripanje kreveta. Međutim, to je ništa.


Očajnički poziv policije: Otmica i pokušaj ubistva u susednom stanu

Ivana je doživela šok kada su policajci pokucali na njihova vrata i obavestili ih o strašnoj otmici koja se odigrala u stanu pored njih. Njihova komšinica je bila vezana za stolicu, kidnapovana i pokušano je ubistvo. Srećom, brza reakcija sprečila je tragediju, ali je ostavila Ivanu i njenu porodicu u velikom strahu.

Strah i traume: Posledice traumatičnog događaja

Nakon ovog traumatičnog događaja, Ivana i njena porodica su se suočili sa velikim strahom i anksioznošću. Danima posle incidenta, nisu se usuđivali da napuste stan, a uskoro su se odlučili i za preseljenje, kako bi pobegli od jezivih sećanja.

Ova priča iz stvarnog života ističe koliko život u stambenoj zgradi može biti nepredvidiv i šta sve stanovnici mogu da dožive. Ivanina priča o susretu sa komšinicom iz pakla ostaje kao opomena da se nikada ne zna šta se krije iza zidova susednih stanova.

(Net.hr)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading