IVANA DUDIĆ STALA NA LUDI KAMEN: Ovom kolegi je izgovorila sudbonosno "DA", to od nje niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

10.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački par odlično se snašao u ulozi mladenaca.

IVANA DUDIĆ STALA NA LUDI KAMEN: Ovom kolegi je izgovorila sudbonosno "DA", to od nje niko nije očekivao!

Foto: Zorana Mandić

Mlada glumica Ivana Dudić koja je osvojila publiku ulogama u serijama "Crveni mesec", "Urgentni centar", "Od jutra do sutra" i mnogim drugim, iz dana u dan intrigira javnost, a posebno je interesantan njen ljubavni život.

Ona je nedavno priznala da je prema muškarcima prilično gruba i hladna, a javnost je šokirala kada je izjavila da je samo jednom u životu bila zaljubljena. Zatim je otkrila i kako se brzo oporavlja nakon raskida:

Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje, nemam vremena za to. Zašto bi trošili vreme, ako se nešto završi, sa razlogom se završilo, a ako se nešto ne vrati na staro, isto tako se sa razlogom nije vratilo, nećemo plakati zbog toga!

Ova vatrena crnka svojim objavama na Istragramu takođe zavodi svojim atraktivnim izgledom na fotografijama u različitim pozama, pa čak i gola. 

Foto: Zorana Mandić

Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijević "upravo venčani"

Međutim, ovo što je sada uradila definitivno niko od nje nije očekivao. Naime, ona je obukla venčanicu i stala na ludi kamen sa svojim kolegom Ivanom Dimitrijevićem

Koliko je nepredvidljiva i spremna na svaki izazov, pa i ovaj, govodi to što se Ivana pojavila na najvećem događaju u industriji venčanja na Balkanu, 21. Sajamu venčanja Wedding Weekend, koji se ovog vikenda održava u našoj prestonici. 

Tradicionalno, prvi dan Wedding Weekenda, obeležio je jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad su brojne javne ličnosti prošetale modnom pistom i predstavile najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Pistom je prvi prošetao upravo pomenuti glumački par Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijević, koje je na pisti "venčao" moderator na venčanjima Aleksandar Danilović.

Glumački par odlično se snašao u ulozi mladenaca, a Ivana je blistala u vamp modelima venčanica koje je ovom prilikom predstavila.

Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora ponele su i Milica Dabović, Maja Marijana, Jovana Ljubisavljević, Kris Gavrić, Tara Ristić, Aleksandra Golijan, Julija, Helen Babić, Božica Velosis i mnoge druge poznate dame.

Tokom tri dana sajma, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstavilo je bogatu ponudu proizvoda i usluga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading