MENJA IH KAO ČARAPE: Ivana Dudić priznala da RASKID preboli za pola sata!

Autor:

Zabava

23.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica kaže za sebe da je gruba i hladna, a muškarci za njom "lude".

MENJA IH KAO ČARAPE: Ivana Dudić priznala da RASKID preboli za pola sata!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Atraktivna glumica Ivana Dudić, koja je osvojila publiku ulogama u serijama "Crveni mesec", "Urgentni centar", "Od jutra do sutra" i mnogim drugim, iz dana u dan intrigira javnost.

Objavama na istragramu gde neretko pozira u izazovnim pozama, pa čak i gola, pomutila je razum mnogima. I dok muškarci "lude" za njom, Ivana otkriva da je u ljubavi totalno hladna.

Kako je ispričala u podkastu "Bindž", ova vatrena crnka šokirala je izjavom da je samo jednom u životu bila zaljubljena:

Možda sam jednom u životu bila zaljubljena, baš sam hladna, distancirana i gruba - rekla je glumica za portal Novosti.

Dudićeva je otkrila da ne pati za bivšim partnerima, kao i da proces preboljevanja raskida kod nje traje svega pola sata.

Republika

Foto: instagram.com/dudicivana

 

Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje, nemam vremena za to. Zašto bi trošili vreme, ako se nešto završi sa razlogom se završilo, a ako se nešto ne vrati na staro isto tako se sa razlogom nije vratilo, nećemo plakati zbog toga - rekla je Ivana.

Glumica Ivana Dudić ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti, a šta god da objavi na društvenoj mreži Instagram, domaći mediji odmah prenesu, jer sve popularnija umetnica neretko objavljuje fotografije u provokativnom izdanju.

Pred kamerama Republike Ivana je priznala zašto su njena "eksplicitna" izdanja zanimljivija od drugih:

Ne znam, to je valjda deo mog karaktera, možda sam ja drskija i bezobraznija od drugih, pa to izaziva reakciju - priznala je Ivana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Drkon

23.01.2024 20:18

Ja da te dohvatim ne bi me ceo život zaboravila.