OGNJEN AMIDŽIĆ IZNEVEROVAO: Pevačica u emisiji pokušala da ga ubedi da je NEVINA, nastao totalni HAOS!

Autor:

Zabava

10.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lena Čolak tvrdila je da ni sa kim nije imala intimne odnose!

OGNJEN AMIDŽIĆ IZNEVEROVAO: Pevačica u emisiji pokušala da ga ubedi da je NEVINA, nastao totalni HAOS!

Foto: ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Lena Čolak, koja je stekla popularnost kao učesnica u takmičenju Zvezde Granda, često aktivno deli svoje trenutke sa fanovima putem Instagrama. Međutim, pre četiri godine, iznenadila je javnost svojim iskrenim priznanjem u jednoj televizijskoj emisiji.

Tokom gostovanja u emisiji, Lena je odgovarala na škakljiva pitanja voditelja Ognjena Amidžića. Kada ju je upitao koliko je najmanje vremena prošlo od upoznavanja do intimnih odnosa, Lena je kroz smeh ponavljala da nije imala takvih iskustava.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ognjen Amidžić

- Koliko je najmanje vremena prošlo od upoznavanja do intimnih odnosa? - upitao je Ognjen.

- Ako si ikad imala odnose do sada u životu - dodao je voditelj.

- Pa nisam, pa nisam - rekla je tada 23-godišnja pevačica, dodajući da je prošlo par meseci od upoznavanja do intimnosti.

Nedavno, Lena je ponovo gostovala u Amidži šou, ovoga puta otkrivajući kakve muškarce voli. Istakla je da preferira da zadrži svoj privatni život za sebe, pridajući mu veću vrednost.

Republika

Foto: ATA Images/G.G.

Lena Čolak

- Volim lepe, fine i vaspitane momke. Muškarac mora da bude visok 1,90cm - otkrila je pevačica, naglašavajući svoje kriterijume.


Javnost je dugo povezivala Lenu sa Viktorom Živojinovićem, sinom pevačice Lepe Brene. Ova spekulacija dodatno je privukla pažnju medija i publike, dodajući intrigantnu notu u njen ljubavni život.

Lena Čolak, mlada i talentovana pevačica, svojom iskrenošću i otvorenošću privlači pažnju javnosti, a njen put ka uspehu pratiće se sa velikim interesovanjem. Svojim iskustvima i stavovima, ona nastavlja da inspiriše svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading