MUŠKARCI I ŽENE NE MOGU DA BUDU RAVNOPRAVNI: Maca šokirao izjavom, o ovome bruje svi!

Autor:

Zabava

24.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li muškarci i žene treba da budu ravnopravni - na ovo pitanje odgovor je dao Dragan Marinkovič Maca, a njegov stav mnogima se neće dopasti.

MUŠKARCI I ŽENE NE MOGU DA BUDU RAVNOPRAVNI: Maca šokirao izjavom, o ovome bruje svi!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca je izneo svoj stav o podelama u porodici. On je iskreno govorio o podelama u porodici u emisiji "Amidži šou" i na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li muškarci i žene treba da budu ravnopravni odgovorio je odrično bez oklevanja.

- Ne mogu nikada biti ravnopravni. Ako si civilizovan, možete biti ravnopravni, ali ne može mlada kopati - rekao je Maca i dodao:

- To je ozbiljna tema. Svi imaju svoja prava i obaveze. Nema potrebe da smo ravnopravni, bitni su ljubav i civilizovan odnos. Sve te feminističke stvari su sa ciljem da se uništi porodica - rekao je on pred kamerama.

Inače, ovaj Sarajlija je jednom prilikom istakao da njegova životna filozofija glasi: "Nema veze odakle si, već da l' si raja il' si papak", te da na taj način posmatra ljude i svet oko sebe.

Republika

Foto: instagram dragan marinkovic maca

 

Malo ko zna da glumačka profesija nije bila njegov prvi izbor. Kako je ispričao, upisivao je, razne fakultete, najpre fiziku na Prirodno-matematičkom fakultetu, zatim Višu turističku školu u Dubrovniku, a onda i Akademiju dramskih umetnosti u Sarajevu, ali nikad Medicinski fakultet, koji je toliko želeo.

Kada sam bio mali, želeo sam da budem doktor. Upisao sam srednju medicinsku školu, želeo sam da budem ortoped. Pronašao sam se u tome, ali je veliki problem bio što nisam "guzonjin sin". Iako sam maturirao s odličnim ocenama, nisam uspeo da upišem Medicinski fakultet - rekao je Marinković i otkrio da je jedno vreme radio u Hitnoj pomoći kao fizioterapeut. 

Na glumu se, kaže, nikada nije ložio iako je bio član amaterskog pozorišta. Ipak, upisuje akademiju i po dolasku u Beograd staje na scenu Ateljea 212. Danas je najpoznatiji po ulogama na filmu na srpskom, francuskom i italijanskom govornom području.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
jasta

24.01.2024 14:25

100% u pravu, cim u jednom segmentu zivota nisu to automatski znaci da nemogu biti ravnopravni.