RANI RADOVI OGNJENA AMIDŽIĆA: Ove detalje je javnost zaboravila, isplivala ISTINA o voditelju Pinka!

Autor:

Zabava

08.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor emisije "Amidži šou", koji je oduvek bio veliki šoumen, prisetio se kako je na TV Pink i pre 22 godine pravio urnebesno zabavan program sa koleginicama Minom Lazarević i Oljom Crnogorac.

RANI RADOVI OGNJENA AMIDŽIĆA: Ove detalje je javnost zaboravila, isplivala ISTINA o voditelju Pinka!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danas jedan od najpopularnijih voditelja Ognjen Amidžić prisetio se početaka i u nizu anegdota ispričao kako je rad na televiziji izgledao pre 22 godine, kada je on vodio jutarnji program na TV Pink.

Ognjen je uspeo da zadrži autentičnost kroz sve godine uspešne karijere i autorsku emisiju "Amidži šou" pozicionira kao jednu od najgledanijih u okviru zabavnog programa, pa rado govori o tome da je i kao mladić znao da prepozna kakav sadržaj rezultira gledanošću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ognjen Amidžić ima jednu od najgledanijih emisija na TV Pink

Ognjen je u prostorijama Red TV evocirao uspomene na dvehiljadite, kada je tek postajao prepoznatljivo televizijsko lice.

- U istom ovom studio sam se budio pre 22 godine. Radio sam jutarnji, imao sam krevet, džak za boks, kuvalo, klavir i WC-šolju, kao u kupatilu. U studiju sam stvarno ustajao ujutru, super smo se zezali, počinjalo je u devet sati. Vodio sam emisiju u pidžami s glumicom Minom Lazarević i ona je bila u pidžami, tek je počeo da se pojavljuje mejl 2001. - ispričao je Amidžić kako je izgledao njegov prvi studio na Pinku, te priznao da je u njegovom jutarnjem programu bilo više improvizacije nego što se strogo držalo do unapred zacrtane šeme: 

Foto: youtube.com/Novo jutro

Glumica Mina Lazarević pre više od dve decenije radila jutarnji  s Amidžićem

- Nismo se spremali nikako, nema košuljica, potpuno ludilo, ali smo znali, kao imam tri spota za emisiju, dva videa... To je bila retkost, imali smo foru, budili smo ljude telefonom, neko iz režije lupi broj, nazove i pusti direktno u program. Top je bio šou, nekome je to bilo super, neko te naduva u programu. Sve je bilo preko fiksnog, pa se desilo da dobijemo banku, prodavnicu. Sve se to dešavalo pre više od dve decenije i bilo je veoma zabavno. 


Vodio sam jutarnji iz kade, 
mogli smo svi da izginemo!

Republika

Foto: pixabay.com

Ognjen Amidžić se u studiju osećao kao kod svoje kuće

Ognjen je voleo da iznenađuje gledaoce, pa je tako jedan jutarnji, kako kaže, vodio i iz kade. 

- Jednom sam radio u kadi, to je bilo skroz ludo. Napunio sam kadu vodom, a okolo su sve bili kablovi, mogli smo svi da izginemo tad, i ja i kamermani. U kadi je sa mnom bio neko, ne mogu da se setim, mislim Glorija. Tada je Olja Crnogorac, mislim, radila sa mnom - opisao je voditelj jedno od najrizičnijih dešavanja sa snimanja. 
Republika

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja Crnogorac svojevremeno vodila jutarnji s Amidžićem


Doveo sam kamilu u studio

Foto: pixabay.com

Ognjen Amidžić kaže da je na početku karijere pravio cirkus uživo u programu

Amidžiću je u najluđem sećanju ostalo to što je u studio doveo kamilu. 
- Jednom je bio haos kad sam doveo cirkus u program, tačnije kamilu. Ušla je teretnim liftom iza, pitoni su bili, u studiju je smrdelo, ne mogu da vam objasnim. U lajvu smo tada takođe kamerom snimali ove što rade u režiji. Jednom smo izneli kameru ispred, pa smo zvali one što peru prozore na zgradama koji su nas okačili i podigli na Pink. Toga se sećaju samo neki preživeli gledaoci iz tog vremena - kaže Ognjen. 


Leti smo selili studio na plažu

Republika

Foto: Printskreen

Ognjen Amidžić i Olja Crnogorac snimali jutarnji i na plaži u Crnoj Gori

Pinkov voditelj kaže da su mu u to vreme svi zavideli jer bi usred letnje vreline u Beogradu pokupio celu ekipu i zapalio na Crnogorsko primorje, odakle su tek emitovane najgledanije emisije.
- Najbolji program sam radio s plaže iz Crne Gore, svi su me tada zvali, kao nerviraju se i hoće na more, nisu mogli da nas gledaju kako uživamo. Pravili smo razna takmičenja, pokojni Gru je bio s nama, kao desant na plažu smo pravili. Desilo se jednom, pošto radiš program, ne znaš ko su ti ljudi, dolazi mali debeljuca, ali ozbiljan debeljuca. Gledao sve nas tu, uvek u kadru, tako danima, postao maskota. Kad, u jednom momentu, da skrene nama pažnju, kaže: "Gledajte me kako plivam" i mi ga gledamo, on odlazi, pliva, trče roditelji, ali on ne zna da pliva, već je odmakao, skači, spasavaj dete. Jedan je lik tad došao iz Vojvodine, pravio je kotlić, doneo kotlić avionom da nama napravi kotlić na plaži, ma haos - zaključuje Amidžić. 

Foto: Printskreen

Ognjen Amidžić i Olja Crnogorac ludo su se zabavljali na morskim snimanjima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading