GOLA ZADNJICA VODITELJKE PINKA SRUŠILA INTERNET: Procurio vreli snimak Ane Radulović iz telefona, ove kadrove niste videli na televiziji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović objavila nikad provokativniji video, na kom je pokazala zadnjicu!

GOLA ZADNJICA VODITELJKE PINKA SRUŠILA INTERNET: Procurio vreli snimak Ane Radulović iz telefona, ove kadrove niste videli na televiziji! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka i muza Red i Pink televizije, Ana Radulović, neretko na svojim društvenim mrežama ističe svoju vitku liniju i figuru, pored čega se trudi i da svima kojima je to potrebno, udeli savete kako da se pobrine za svoju i izgleda slično.

 

 

Naime, ona je novom objavom na društvenoj mreži instagram oborila sve. Voditeljka je objavila fotografiju u belom kupaćem kostimu kraj bazena, koji ističe njenu vitku liniju.

Ono što je mnogima zapalo za oko, a što se ne tako često moglo primetiti jeste pirsing na njenom stomaku. Komentari pohvala na njen račun na društvenim mrežama samo su se nizali, a jedan od Aninih pratilaca šokiraoje sve. Naime, on je pohvalio njena stopala, na šta voditeljka još uvek nije odgovorila:

 

- Prelepa stopala imaš, svašta bih radio sa njima - glasio je komentar. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading