PUKLA ISTINA O BRAKU VODITELJKE PINKA: Njenog muža svi znate, ali sada je progovorila šta se dešava u porodičnom domu "PLAKALA SAM KAO KIŠA"

Autor:

Zabava

01.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović otkrila istinu o braku sa suprugom, a evo kako on izgleda!

PUKLA ISTINA O BRAKU VODITELJKE PINKA: Njenog muža svi znate, ali sada je progovorila šta se dešava u porodičnom domu "PLAKALA SAM KAO KIŠA"

Foto: Instagram.com

Voditeljka Red i Pink televizije Ana Radulović je supruga bivšeg takmičara "Zvezda GrandaMirčeta Radulovića.

 

Ana je za kratko vreme postala jedna od najatraktivnijih voditeljki u našoj zemlji. Nju na društvenoj mreži Instagram prati skoro 300.00 ljudi, a odnedavno vodi emisiju „Balkanska veselja“.

Izazovna voditeljka je već godinama u braku sa nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Mirčetom Radulovićem i imaju sina kog ne vole da eksponiraju javno.

 

 

Radulovićka je svojevremeno istakla da je bila ljubomorna na posao koji radi njen muž, kao i na zgodne dame koje se „motaju“ oko njega, te je svoju sreću okušala kao voditeljka vremenske prognoze na jednoj privatnoj televizije gde se pokazala kao jako harizmatična osoba, te je ubrzo na istoj televiziji dobila emisiju koja govori o rijaliti učesnicima, a koja se emituje uživo.

 

 

Ana je za Republiku otkrila šta se dešava u porodičnom domu, kada ona i Mirče imaju slobodno vreme:

- Mi se stvarno trudimo da sa sinom provodimo što više vremena, kad god možemo. Nekad je i on umoran, i ja sam slomljena od obaveza, posla, on dođe sa nastupa, ali stvarno svim silama se trudimo da sa sinom provodimo kvalitetno vreme. Kada smo kod kuće, organizujemo igre, učimo zajedno sa njim. Najviše volim da slušam kad uče matematiku, to mi je najslađa stvar ili kada se preslišavaju... Jednom prilikom su zaspali dok su se preslišavali, ja sam plakala od smeha kao kiša - ispričala je Ana za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.07.2023 21:02

Bitni su oboje kao ona stvar, fuj