JANA PEVALA U KAMIONU: "Kraljica bakšiša" razgalila publiku na livadi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica napravila haos, snimak kruži društvenim mrežama!

JANA PEVALA U KAMIONU: "Kraljica bakšiša" razgalila publiku na livadi! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana, važi za "kraljicu bakšiša", a nedavno je nastupala u kamionu i napravila atmosferu za pamćenje.

Sve se treslo od energije, a publika je bila oduševljena, što se možete videti na snimku koji se proširio društvenim mrežama.

Podsetimo, folk pevačica Jana Todorović pevala je nedavno na jednom svadbenom veselju kod porodičnih prijatelja, da bi od domaćina na veselju dobila automobil marke Audi i čak 20.000 evra bakšiša.

 

 

- Jana je tri meseca ranije znala da će da peva na ovoj svadbi, jer su u pitanju njeni kućni prijatelji. S domaćinom je sve ugovorila, ali nije znala jedan detalj, a to je da je spremio iznenađenje i poklon koji dosad nikad nije dobila na proslavama. Druge pevačice dobijaju satove i zlatne lance, ali je njen prijatelj hteo da joj pred gostima pokloni audi. Kad je veselje počelo, nakon što je Jana otpevala blok pesama, čovek je zamolio da mladenci i ona izađu ispred sale da bi videla iznenađenje. Kad su izašli, izljubio je Janu, zahvalio joj što nije tražila ni dinar za honorar za svadbu, pa joj je poklonio auto - priča izvor, pa dodaje da folkerka prvo nije htela da prihvati kola na poklon, jer im se cena kreće od 10.000 do 50.000 evra, u zavisnosti od očuvanosti.

- Jana je počela da se smeje, nije mogla da veruje šta je snašlo! Prvo je rekla da ne može da prihvati poklon, a onda je ipak, na nagovor gazde, uzela ključeve. U pitanju je crni audi Q5. Jana je uzela ključeve, okupljeni su aplaudirali, a onda se vratili u salu, gde se nastavilo slavlje. Tamo je posle bila sva u evrima, kitili su je gosti i uzela je bakšiš od skoro 20.000 evra - ispričao je sagovornik za Republiku.

Republika

Foto: E-stock

Jana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading