OD POKOJNOG PRIJATELJA DOBIO POSEBAN POKLON: Fran Pujas se oprostio od bliske osobe dirljivim rečima!

Autor:

Zabava

08.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt mladog muzičara ga je duboko pogodila!

OD POKOJNOG PRIJATELJA DOBIO POSEBAN POKLON: Fran Pujas se oprostio od bliske osobe dirljivim rečima!

Foto: ATA Images

Fran Pujas

Juče je na večni počinak ispraćen Đorđe Stojanović (22), muzičar i di-džej, koji je bio poznatiji kao Džoker. Od njega su se oprostili prijatelji, članovi porodice, ali i poznate ličnosti.

Porodica mladog repera bila je obučena u belo, a ispred kapele nalazio se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: „Poslednji pozdrav Đoletu”.

Republika

Foto: Instagram.com

Fran Pujas

Fran Pujas je na svom Instagram profilu otkrio da je dobio naočare preminulog muzičara.

- Dragi moj Đole, danas sam nasledio nešto što je pripadalo tebi i svaki put kad mislim da sam u mraku i da imam problema u životu, staviću tvoje magične naočare da vidim svet lepim bojama, kao što si ga i ti gledao uz sve probleme koje si imao. Bio si pravi ratnik do samog kraja i inspiracija svima nama da zapravo shvatimo da mi nemamo problema u životu. Hvala ti što si bio deo mog života i vidimo se jednog dana. Počivaj u miru, anđele naš - napisao je Fran uz selfi sa naočarima pokojnog di-džeja.

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a neposredno pred svoj 18. rođendan se suočio sa istinom o svom zdravlju - da ima kancer limfnih čvorova. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading