BATALILA GLUMU: Evo čime se sada bavi Mirka Vasiljević!

Autor:

Zabava

18.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je odlučila da se oproba u nešto drugačijoj ulozi, pa je sa prijateljicom pokrenula novi posao.

BATALILA GLUMU: Evo čime se sada bavi Mirka Vasiljević!

Foto: Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević je rešila da pauzira sa glumom i da se posveti svom novom poslu, pa u poslednje vreme često boravi u kuhinji.

Ona je, naime, postala poslastičarka i zajedno sa prijateljom pravi torte za razne svečanosti. Želja joj je, kaže, da njene poslastice krase razna slavlja. Zato veliku pažnju posvećuje izgledu torti, a kvalitet proizvoda joj je, kaže, na prvom mestu.

Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - izjavila je Mirka za Kurir.

Vasiljevićeva je svojevremeno govorila o tome kako je uspela da nakon četiri porođaja vrati devojačku liniju.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

 

- Prva trudnoća je bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma - rekla je ona tada i dodala da se trudi da se zdravo hrani.

Inače, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već godinama žive u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, a iza njih nema većih skandala. S obzirom na to da su oboje veoma mladi često se spekuliše da li uspevaju da ostanu verni, a Mirka je jednom prilikom rekla šta misli o spekulacijama o Vujadinovim neverstvima. 

Nisam nikada o tome razmišljala, razmišljaću ako mi se to desi, ako je to tu ispred mene, ne volim da unapred razmišljam, mislim da razmišljanje o tim stvarima, povlači negativne stvari i povlači nesigurnost, samo sa sobom koju imamo, pa i ka tom partneru, pa i on nam deluje sumnjivo i onda živimo u agoniji bespotrebno - odgovorila je Mirka u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading