VOLELA BIH SVADBU NA KOJOJ ĆE DA IGRAJU SVI OD SEDAM DO 77 GODINA: Mirka Vasiljević progovorila o venčanju sa Vujadinom!

Autor:

Zabava

19.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedugo od početka veze postali su roditelji sina Andreja, godinu, dve kasnije i ćerke Adrijane, pa potom sina Mihajla, a prošle godine i devojčice Anike.

VOLELA BIH SVADBU NA KOJOJ ĆE DA IGRAJU SVI OD SEDAM DO 77 GODINA: Mirka Vasiljević progovorila o venčanju sa Vujadinom!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Briga oko četvoro dece kao i konstantne selidbe zbog Vujadinovih angažmana širom Evrope uticale su u najvećoj meri na to da se sve do dana današnjeg venčanje o kom se toliko godina polemisalo ipak ne dogodi.

Kako kaže glumica Mirka Vasiljević, da se samo Vujadin pitao svadbeno veselje bi se dogodilo još te iste godine kada je ona ostala u drugom stanju, ali na njeno insistiranje sve je odloženo za neko bolje vreme, kada će moći bez trudničkih simptoma da se pozabavi slavljem.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Volim svadbe jer su same po sebi atrakcija. Mnogi običaji koje sam videla širom Srbije su mi bliski, ali ima i onih za koje nisam znala. Neobično mi je bilo kada sam na jednoj svadbi videla da se pogača nosi od gosta do gosta, a oni je kite novcem, kao i kada se čita iz sveske ko je koliko novca dao mladencima - kazala je Mirka.

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Ona je otkrila šta je to na šta će ona prilikom organizacije svog svadbenog veselja obratiti pažnju.

- Uvek kada je vesela atmosfera i igraju svi od sedam do 77 godina, kažem da bih volela takvu svadbu jer je to ono što će ljudi zapamtiti. Kao i svaka druga žena primećujem detalje, lepu dekoraciju, ali kada sve prođe, niko se ne seća kakve su bile salvete ili mašne, već kakva je bila atmosfera.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading