OVO JE MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ: Svaki dan je na ekranima, fatalna je plavuša, a zbog njenog izgleda svi strepe!

Autor:

Zabava

20.02.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević o majci vrlo retko priča, a svi je gledaju na malim ekranima!

OVO JE MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ: Svaki dan je na ekranima, fatalna je plavuša, a zbog njenog izgleda svi strepe!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Glumica Mirka Vasiljević na javnu scenu zakoračila je još kao petnaestogodišnja devojčica, a u svemu čime je želela da se bavi bezrezervnu podršku pružala joj je majka Mirjana. Tako je i danas kada je Mirka ostvarena žena i majka četvoro dece.

Gospođu Vasiljević, od koje je Mirka nasledila lepotu, harizmu i stav, često viđamo na malim ekranima, ali malo ko ih je povezao. Uostalom, to i ne treba da čudi budući da predstavljaju različite profesije.

Foto: Republika

Mirka Vasiljević

 

Mirjana Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije. Za vazduhoplovstvo se, baš kao njeno dete za umetnost, opredelila rano. Posle prakse u srednjoj školi i prolazeći sve poslovne faze, korak po korak, stigla je do sadašnje odgovorne funkcije.

Foto: Printscreen Youtube Al Jazeera Balkans

Majka Mirka Vasiljević, Mirjana

 

- Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni na granici ne mogu da stanu. Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani pa su smene takve da u okviru radnog vremena u kontinuitetu mogu da rade najviše dva sata. U vreme najgušćeg saobraćaja tokom letnje sezone čak samo jedan sat, posle čega sledi sat vremena pauze ‒ opisala je Mirjana Vasiljević u jednom intervjuu kako izgledaju njena zaduženja na radnom mestu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bocan

21.02.2023 07:28

To kod nas i jeste tragika. Ljudi koji su se "snašli" haraju javnim životom sa svojom decom. Ostali talenti mogu da crknu i ostanu anonimni. Svi vuku svoje replike. Nepotizam.

Jaca

21.02.2023 10:36

Uz taj posao, sama odgajila Mirku. Svaka čast i jednoj i drugoj. Osecaj odgovornosti i odnos prema obavezama duboko usadjen, samo tako moze da se uspe i kvalitetno zivi. Bravo za jake zene.