PUTIN UMIRE IDUĆE GODINE, ALI SAMO U TABLOIDIMA: Ruski predsednik dosad mnogo puta sahranjivan

Autor:

Svet

10.02.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno bolovao od Parkinsonove bolesti i raka pankreasa i prostate, a njegovo pojavljivanje uprkos svemu objašnjava se - dvojnikom.

PUTIN UMIRE IDUĆE GODINE, ALI SAMO U TABLOIDIMA: Ruski predsednik dosad mnogo puta sahranjivan

Foto: Tanjug/AP Gavriil Grigorov

Sudeći prema informacijama kojima tabloidi, pretežno britanski, zasipaju čitaoce, predsednik Rusije Vladimir Putin umreće najkasnije naredne godine.

- Ozbiljno je bolestan i ima još najviše tri godine života - rekao je 2022. neimenovani agent FSB bivšem kolegi Borisu Karpičkovu, a na sva zvona udarila zapadna štampa.

Drhtala mu noga tokom intervjua

Najnoviji slučaj je vezan za Putinov intervju sa Takerom Karlsonom, gde ruski predsednik, navodno, rukom smiruje nogu. Navodno autentični snimak je počeo da kruži društvenim mrežama i na njemu se vidi kako Putin stavlja ruku na koleno i namešta nogu.

- Šta se dešava s Putinovom nogom - napisao je u opisu snimka Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.
Slični snimci su se pojavljivali i u prošlosti, pogotovo pošto je viđen da stalno pomera noge i stopala tokom sastanka s beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u februaru 2023.

NA STEROIDIMA

Naime, mediji su dosad nekoliko puta sahranili ruskog lidera, nalazili mu neizlečivi rak, a usput tvrdili da čovek koji se pojavljuje u javnosti uopšte i nije on, već dvojnik, dok se pravi Putin krije u katakombama paranoično strahujući za život.

Tako je britanski tabloid San objavio da su procurili špijunski dokumenti iz kojih se čini da ruski predsednik ima ranu fazu Parkinsonove bolesti i raka pankreasa. Mediji koji su preneli ovu vest posprdno su komentarisali da je Putin, otkako traje rat u Ukrajini, više puta bio bolestan i na ivici smrti, ali da mu to izgleda niko nije javio.

Glasine o Putinovom lošem zdravstvenom stanju kruže godinama, a zapadne obaveštajne službe su ranije sugerisale da on ima ozbiljne zdravstvene probleme, rak pankreasa i prostate.

- Putinu se redovno daje više vrsta teških steroida i inovativnih injekcija protiv bolova da bi se zaustavilo širenje njegovog nedavno dijagnostikovanog raka pankreasa. To izaziva ne samo jak bol već i oticanje lica i druge neželjene efekte - uključujući gubitak pamćenja. Među ljudima bliskim Putinu kruže glasine da, pored raka pankreasa, ima i rak prostate, koji se postepeno širi - prenosili su zapadni mediji navodni ruski obaveštajni izvor blizak Kremlju.

Kancer ni Stiv Džobs nije izlečio

Republika

Foto: Youtube printscreen

Stiv Džobs

Kada je u pitanju rak pankreasa, stručnjaci kažu da bi jedan od prvih i najjasnijih simptoma bio gubitak težine, koji bi bio vidljiv vrlo brzo, nedugo nakon pojave bolesti. Istovremeno, ako bi rak zahvatio glavu pankreasa, osoba bi požutela, odnosno dobila žuticu, zbog toga što su joj začepljeni žučni kanali i tada bi veoma brzo preminula.
Međutim, prema izgledu Putinovog lica, on nije požuteo. Kada rak zahvati telo ili rep pankreasa, organa dužine od 15 do 25 centimetara, preživljavanje je od šest meseci do godinu dana. Na kraju krajeva, od raka pankreasa nema preživljavanja, od ove bolesti još niko nije preživeo, pa ni Stiv Džobs, bivši vlasnik "Epla" i svojevremeno jedan od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svetu.

CRNI PRSTI

Lord Ričard Denat, bivši načelnik komande britanskih oružanih snaga, u intervjuu za Skaj njuz osvrnuo se na spekulacije o zdravstvenom stanju ruskog predsednika i tvrdnje da je teško bolestan. Naime, on tvrdi da su na Putinovim rukama "vidljivi tragove igle".

- Pažljivi posmatrači sada primećuju da su mu prsti prilično crni, što je znak da dobija injekcije čak i kada drugi delovi tela više ne mogu da ih primaju - rekao je lord Denat.

Dopisnik Kijev posta Džejson Džej Smart ranije je tvrdio da snimci koje je objavila ruska vlada o Putinovoj ruci pokazuju šta bi mogli biti tragovi infuzije:

- Na snimku koji su ruski državni mediji kasnije obrisali vidi se vodeni žig koji prekriva njegovu ruku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading