VI NA DNU, RUSIJA NA VRHU! Zapadu Putin najveći TRN U OKU, on im ŽESTOKO odbrusio - nismo ISTI!

Autor:

Svet

02.02.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsedenik Vladimir Putin izneo je svoje viđenje stanja na Zapadu!

VI NA DNU, RUSIJA NA VRHU! Zapadu Putin najveći TRN U OKU, on im ŽESTOKO odbrusio - nismo ISTI!

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin izneo je svoju ocenu o ekonomskom stanju na Zapadu, ističući da je ekonomija u SAD i Evropi u minusu, dok je u Rusiji u plusu. Tokom susreta sa učesnicima foruma „Sve za pobedu!“, Putin je istakao da, iako osnovni principi ekonomije u SAD i Evropi obećavaju rast, trenutno su te ekonomije na dnu, dok se u Rusiji beleži rast.

Manifestacija "Sve za pobedu!" u Tuli

Putinova izjava usledila je tokom njegove radne posete industrijskom mestu Tuli u Rusiji, gde se održavala tribina „Sve za pobedu” za ljude koji rade u odbrambenim preduzećima. Ova manifestacija, koju je organizovao Narodni front, okupila je podršku za borce Severnog vojnog okruga, prenosi Alo.

Srbija u kontekstu Putinove ocene

Pitanje se postavlja kako ocena predsednika Rusije utiče na Srbiju, koja se takođe nalazi u Evropi. Uprkos haosu koji vlada širom zapadne Evrope i sveta, Srbija se ističe stabilnošću i pozitivnim ekonomskim napretkom. Dok se u drugim delovima Evrope organizuju protesti poljoprivrednika i vladaju nemiri, Srbija nastoji da održi stabilan kurs mira i stabilnosti, te da unapredi životni standard svojih građana.

Stabilnost i napredak Srbije

Nedavni primeri poput prisustva predsednika Aleksandra Vučića svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group, ukazuju na posvećenost aktuelne vlasti u unapređenju ekonomije i životnog standarda građana. Srbija se, uprkos globalnoj situaciji, može pohvaliti mirnom i stabilnom politikom, te nezaustavljivim ekonomskim napretkom.

Dok se svet suočava sa izazovima i nemirima, Srbija se ističe kao primer stabilnosti i napretka. Njena posvećenost unapređenju ekonomije i životnog standarda građana čini je pouzdanim liderom u regionu.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading