JEZIVE SCENE U HUMSKOJ: Protivnički igrač se ONESVESTIO, fudbaler Partizana mu VADIO JEZIK! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.02.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo nije izgledalo prijatno.

JEZIVE SCENE U HUMSKOJ: Protivnički igrač se ONESVESTIO, fudbaler Partizana mu VADIO JEZIK! (VIDEO)

Foto: Starsport

Mlađi fudbaleri Partizana trenutno igraju meč plej-ofa za plasman u osminu finala Omladinske Lige šampiona protiv Brage u Humskoj, na kom i dalje u drugom poluvremenu nema pogodaka, ali je jedna nemila scena obeležila start drugog dela igre.

Ceo meč tekao je bez mnogo "scena" i generalno sa ne toliko šansi kako sa jedne, tako i sa druge strane. Ušlo se tako mirno i staloženo i u drugo poluvreme, kada se dogodila prava drama. Igrao se 51. minut, Partizan je pokušao da zapreti sa levog krila, centrirao je jedan fudbaler, ali je onda štoper Brage u želji da izbije loptu samo pogodio svog saigrača u oko, koji je odmah pao na zemlju.

On je pao na zemlju i ležao nepomično, a morao je potom igrač Partizana da mu izvadi jezik kako bi sprečio ozbiljniji problem, a lekarska ekipa Brage je brzo reagovala i sve se na kraju završilo dobro.

Sreća je što se sve dobro odvilo po mladog fudbalera portugalskog tima, pošto je u prvi mah zaista izgledalo nimalo naivno.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Braga

Podsetimo, Partizan je uspeo da dođe do ove faze takmičenje nakon izuzetno teških utakmica protiv Univerzitatee i Šerifa, čime je i stigao do meča sa Bragom.

Ovo će biti i najozbiljniji zadatak, dok crno-beli imaju tu sreću da igraju pred svojim navijačima u Humskoj zbog toga što su došli iz staze nacionalnog šampiona. Prema izvedenim sastavima, reklo bi se da je Partizan izveo ono najbolje što ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading