ŠERIF DVA PUTA UPUCAO PARTIZAN: Prvi poraz crno-belih

Autor:

Sport

08.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci na startu savladali Univerzitateu, a sada su izgubili od Moldavaca.

ŠERIF DVA PUTA UPUCAO PARTIZAN: Prvi poraz crno-belih

Foto: FK Partizan

Partizan Šerif

Partizanu ove sezone definitivno ne ide u Evropi. Nakon što je prvi tim ispao još u kvalifikacijama za Ligu konferencija, omladinci crno-belih su stigli do Lige šampiona, ali su sada doživeli prvi poraz. Istina, oni su na startu Lige šampiona za mlade savladali rumunsku Univerzitateu sa 1:0, a sada ih je moldavsi Šerif savladao sa 2:0.

Motivisani domaćin iskoristio je smušenost crno-belih u uvodnoj fazi meča i došao do pobede od 2:0, pa će Partizanovi klinci imati težak zadatak u revanšu u Humskoj 28. novembra da nadoknade zaostatak i da se domognu trećeg kola, odnosno prve kvalifikacione runde tokom proleća. Strelci za Šerif bili su Botan u devetom i Đinari u 16. minutu, pa je crno-belima uzalud bila terenska inicijativa u gostima veći deo susreta.

Foto: FK Partizan

 

Da problem pred revanp bude veći, Janko Jevremović je dobio crveni karton u sudijskoj nadoknadi, pa će izabranici Nenada Stojkovića biti dodatno oslabljeni bez jednog od najboljih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading