BESPLATNO NA LIGU ŠAMPIONA: Partizan časti grobare!

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Bragu u Humskoj.

BESPLATNO NA LIGU ŠAMPIONA: Partizan časti grobare!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Omladinci Partizana će u sredu, 7. februara, od 15 časova dočekati portugalsku Bragu, u utakmici šesnaestine finala Omladinske Lige šampiona.

FK Partizan će za taj susret otvoriti samo jednu tribinu stadiona u Humskoj, zapadnu, a ulaz na nju biće potpuno besplatan!

Međutim, navijači neće moći tek tako da se pojave i da uđu na stadion, već će prethodno morati da podignu svoju besplatnu ulaznicu.

Besplatne karte se mogu preuzeti od ponedeljka, 5. februara, od 10 sati na prodajnom mestu "Tiketlajna" u Merkatoru na Novom Beogradu (Bulevar umetnosti 4, radno vreme 10- 18).

Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca - navodi se na sajtu Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizana u Humskoj biće moguće samo na dan utakmice (sreda, 7. februar), od 12 časova, pa do početka susreta.

Kapije stadiona biće otvorene od 14 časova, odnosno 60 minuta pre početka meča.

Podsetimo, omladinci Partizana su do šesnaestine finala Omladinske Lige šampiona došli tako što su stazom prvaka izbacili Univerzitateu iz Krajove i Šerif. Sa druge strane, njihovi vršnjaci iz Crvene zvezde nisu uspeli da preko grupne faze obezbede evropsko proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading