POSLE SAMO GODINU I PO DANA: Saša Zdjelar ponovo u crno-belom?

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni reprezentativac Srbije na izlaznim vratima Moskve.

POSLE SAMO GODINU I PO DANA: Saša Zdjelar ponovo u crno-belom?

Foto: Starsport

Saša Zdjelar

Srpski fudbaler Saša Zdjelar (28), koji trenutno igra za CSKA iz Moskve, mogao bi posle samo godinu i po dana da napusti Rusiju i preseli se u turski Bešiktaš.

Razlog za ovaj mogući transfer leži u povredi glavnog veziste Bešiktaša, Amira Hadžiahmetovića, zbog čega je klub iz Istanbula odlučio da se okrene Zdjelaru kao potencijalnom pojačanju.

Ipak, veliko je pitanje da li će CSKA biti voljan da proda Zdjelara, obzirom da je on standardni prvotimac, a Bešiktaš trenutno razmatra opciju pozajmice.

Ostaje da se vidi da li će CSKA prihvatiti ponudu Bešiktaša i da li će Zdjelar posle Partizanovog obući još jedan crno-beli dres.

Podsetimo, Saša Zdjelar je u CSKA upravo iz Partizana prešao na leto 2022. godine, a visina transfera bila je 500.000 evra. S obzirom na to da mu se vrednost u ovom minutu procenjuje na četiri miliona evra, "armejci" bi mogli dobro da zarade na njemu.

Republika

Foto: Starsport

Saša Zdjelar

Potencijalni reprezentativac Srbije je fudbalom počeo da se bavi u OFK Beogradu, čije je prošao sve mlađe kategorije, a potom je usledio prelazak u Olimpijakos. Dok je bio član pirejskih crveno-belih, Zdjelar je šest meseci proveo na pozajmici u španskoj Majorci, a u januaru 2018. godine je stigao u Humsku, u kojoj je proveo četiri i po sezone.

Za reprezentaciju Srbije Zdjelar je debitovao 2016. godine i od tada je sakupio tri nastupa u dresu "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading