SRAMAN NAPAD: Novinar "Nove" poručio da su navijači Crvene zvezde IZDAJNICI!

Autor: P. Z.

Sport

13.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasmetale mu ruske zastave na Marakani.

SRAMAN NAPAD: Novinar "Nove" poručio da su navijači Crvene zvezde IZDAJNICI!

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde na najbolji mogući način otvorili su drugi deo sezone, pošto su na nikad punijoj Marakani na prolećnoj premijeri u prethodnoj deceniji uspeli da pobede Voždovac rezultatom 2:1.

Delije su na Severu stadiona "Rajko Mitić" priredile spektakl o kom bruji cela planeta, pošto su tokom 90 minuta fudbala uspeli da promene čak 12 koreografija.

Jedna od njih je bila posvećena Rusiji, pošto su navijači šampiona Srbije početkom drugog poluvremena zavrteli barjake sa ruskim zastavama.

- Srbi i Rusi, braća zauvek - grmelo je sa Severa u tim trenucima.

To je zasmetalo novinaru "Nove", koji je na svom Tviter profilu postavio fotografiju upravo te koreografije, uz poruku da su svi barjaktari zapravo izdajnici Srbije.

- Gle koliko izdajnika Srbije na jednom mestu - napisao je Veljković na Tviteru.

Sa druge strane, čitav navijački svet oduševljeno pozdravlja ono što su najvatrenije pristalice Crvene zvezde uspele da izvedu u meču protiv "zmajeva", pa se fotografije i snimci masovno dele na društvenim mrežama.

Izabranike Vladana Milojevića narednog vikenda očekuje gostovanje Novom Pazaru, a potom sledi domaća utakmica protiv Čukaričkog na kojoj bi delije ponovo mogle da sa Marakane pošalju sliku kojoj će se cela planeta diviti.

Trijumfom nad Voždovcem, crveno-beli su održali korak za Partizanom u borbi za titulu prvaka Srbije, pošto i dalje zaostaju samo bod za večitim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Милан

13.02.2024 10:49

То је она мала жвалава љигавштина који се истиче својим антисрпством. Када су људи почели да га нападају јер је као бесан пас кидисао на малу Павлину, онда се повукао. Сада поново интеренет јунаштво, а онда ће да кука да је жртва када народ крене да га пљује.

Flenders

13.02.2024 10:57

Majko milosna, pa ovaj ljudski odron u životu nije šutnuo loptu, a komentariše navijače. I sutra kada na Marakani osvane transparent gde će prozvati tog klošara ima da kuka Natou da je žrtvica i da treba da se bombardujemo.