NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU! Delije napravile SPEKTAKL! Koreografije se SMENJIVALE kao na traci! (GALERIJA)

Autor:

Sport

10.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uželeli su se fudbala i svojih ljubimaca.

NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU! Delije napravile SPEKTAKL! Koreografije se SMENJIVALE kao na traci! (GALERIJA)

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac rezultatom 2:1 u meču 20. kola Superlige Srbije .

Iako su fudbaleri crveno-belih pružili fantastičnu fudbalsku predstavu, slavu su im "ukrali" njihovi navijači koji su zablistali u punom sjaju i sa pregršt koreografija koje su se smenjivale napravili nešto što nikad nije viđeno na našim terenima.

 

Kako su se koreografije pojavljivale, tako je reč IDEOLOGIJA kompletirana. Jedna za drugom ređale su se koreografije, a samim tim se i dodalvalo jedno po jedno slovo, pre nego što je kompletirana reč - IDEOLOGIJA, a potom je dodata i reč SEVERA. Na samom startu, navijači Zvezde su istakli koreografiju na kojoj se moglo videti crveno-belo Ušće sa statuom Pobednika Odmah potom stigla je i druga koreografija, bio je to ogroman grb Zvezde preko čitave severne tribine, a on se tu zadržao neko vreme. Treća koreografija donela je veliku zastavu Zvezde sa isečcima iz stripova iz slavnih dana crveno-belog kluba. Na četvrtoj se mogao videti grb navijačke grupe Delije, a na petoj su razvili grb navijačke grupe "Gate 7", inače bratske sa navijačima crveno-belih. Šesta je donela razvijene šalove pred sam kraj prvog poluvremena...Podigli su potom navijači Zvezde zastave Ruske Federacije.

Na početku drugog poluvremenaviđen je spektakl. Uz vatromete i pirotehniku su crveno-beli započeli veselje na severnoj tribini.Odmah potom stigla je i deveta. Na njoj je bio još jedan prepoznatljiv detalj, lobanja u crveno-belim bojama. Deseta koreografija je donela veliku zastavu "Nema predaje". Na jedanaestoj smo videli grb Spartaka iz Moskve. Na dvanaestoj tvrđava na tribini čime je kompletirana reč ideologija.

Delije su se uželele fudbala i još jednom su pokazali da su najveća podrška svojim ljubimcima u svakom trenutku.

Što se meča tiče Crveno-beli su poveli golčinom Milana Rodića već u 9. minutu. Levi bek Zvezde poklopio je loptu levom nogom iskosa i precizno pogodio malu mrežu gola Katića.  Nastavili su fudbaleri iz Ljutice Bogdana sa pritiskom i uspeli da dupliraju prodnost već u 16. minutu.

Piter Olajinka matirao je Katića, nakon što se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu.

Počasni pogodak za Voždovac delo je Neškovića u 86. minutu utakmice

Ovaj meč bio je divna fudbalska predstava kako na terenu, tako i na tribinama i prava poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading