VODITELJKA PROGOVORILA O SUPRUGU HELENE TOPALOVIĆ: Napokon prekinula tišinu, pa otkrila do sada nepoznate detalje njihovog razvoda!

Autor:

Zabava

13.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Dimitrijević dugo nije želela da komentariše razvod i bivšeg supruga, koji je sada u srećnom braku sa Helenom Topalović.

VODITELJKA PROGOVORILA O SUPRUGU HELENE TOPALOVIĆ: Napokon prekinula tišinu, pa otkrila do sada nepoznate detalje njihovog razvoda!

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović, čerka Milana Topalovića, udala se za biznismena Dragana Aleksića i rodila mu dete, a nedavno se oglasila i njegova bivša žena, voditeljka Jelena Dimitrijević.

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Jelena Dimitrijević

 

Jelena Dimitrijević je otkrila da nije u dobrim odnosima sa Draganom, svojim  bivšim suprugom, i da je ne zanima šta Helena prikazuje na društvenim mrežama, samo ne bi volela da njen sin bude upleten u to.

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - započela je Jelena, a onda je otkrila i kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio, jer imaju zajedničkog sina:

 - Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane. 

Već duže vreme se po medijima piše da je brak Helene i Dragana iz koristi, a sada je rešila i Jelena da da svoje mišljenje:

- Mislim da ljudi bolje znaju nego ja - bila je jasna Jelena, a onda i otkrila da li joj je bivši muž zaista imućan kao što se piše.

 - Ne znam da li Gago zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi. Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba - završava voditeljka, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading