UHAPŠENA DVOJICA ŠVERCERA: Policija u kolima našla 350 parfema

Autor: M.B.

Svet

13.02.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolašinska policija uhapsila dve osobe zbog nedozvoljene trgovine.

UHAPŠENA DVOJICA ŠVERCERA: Policija u kolima našla 350 parfema

Foto: Uprava policije Crne Gore

Kolašinska policija je u poslednje vreme uspešno sprovela akciju hapšenja osoba koje su se bavile nedozvoljenom trgovinom. Uhapšene osobe su A.B. (30) i M.M. (46), a njihova hapšenja su rezultat detaljnih policijskih akcija i istraga.

Pronađena veća količina robe bez potrebne dokumentacije

Sinoć u mestu Rijeka Mušovića, policija je uhapsila A.B. i pronašla veću količinu robe u njegovom vozilu, za koju nije imao odgovarajuću dokumentaciju o poreklu. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti, a tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu je naložio privremeno oduzimanje pronađene robe i hapšenje A.B. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

Crnogorski mediji naveli su da je u vozilu M.M. pronađeno 350 komada parfema.

On je 08. februara takođe uhapšen zbog nedozvoljene trgovine.Za parfeme nije posedovao odgovarajuću dokumentaciju o poreklu. Nalog za hapšenje M.M. došao je od tužioca koji je bio obavešten o ovom događaju.

Podsetimo!

Kako je Republika pisala:

U Baru, službenici Odjeljenja bezbednosti su sproveli hapšenje 26-godišnjeg Đ. R. iz Bijelog Polja, nakon što je kod njega pronađen spid i ekstazi. Kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađene supstance su otkrivene prilikom pretresa koji je izvršen nakon što je teretno vozilo, kojim je upravljao A. T, bilo zaustavljeno u mestu Haj Nehaj. Đ. R, koji privremeno boravi u Podgorici, se nalazio kao suvozač u vozilu.


Pronalazak opojnih supstanci

Prema navodima iz saopštenja, policija je prilikom kontrole pronašla četiri manja pvc pakovanja sa praškastom materijom bele boje, za koju se sumnja da je opojna droga spid, kao i dva komada tableta ekstazija. Ova saznanja su upućena tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na čijem je nalogu Đ. R. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni i njegovo privremeno boravište

Interesantno je da je Đ. R. iz Bijelog Polja, ali privremeno boravi u Podgorici, što ukazuje na mogućnost da je hapšenje izvršeno u okviru šire akcije nadležnih organa vezane za trgovinu narkoticima. Detalji o motivima i pozadini ovog slučaja nisu navedeni u saopštenju, ali ovakve situacije često podstiču javnu raspravu o problemu narkotika i njihovom uticaju na društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading