UHAPŠEN MUŠKARAC SA PAKETIĆIMA SPIDA I EKSTAZIJA: Prilikom pretresa policija pronašla više paketića

Autor: M.B.

Svet

13.02.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretno vozilo u kom su pronađene opojne materije zaustavljeno u mestu Haj Nehaj.

UHAPŠEN MUŠKARAC SA PAKETIĆIMA SPIDA I EKSTAZIJA: Prilikom pretresa policija pronašla više paketića

Foto: shutterstock

U Baru, službenici Odjeljenja bezbednosti su sproveli hapšenje 26-godišnjeg Đ. R. iz Bijelog Polja, nakon što je kod njega pronađen spid i ekstazi. Kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađene supstance su otkrivene prilikom pretresa koji je izvršen nakon što je teretno vozilo, kojim je upravljao A. T, bilo zaustavljeno u mestu Haj Nehaj. Đ. R, koji privremeno boravi u Podgorici, se nalazio kao suvozač u vozilu.

Pronalazak opojnih supstanci

Prema navodima iz saopštenja, policija je prilikom kontrole pronašla četiri manja pvc pakovanja sa praškastom materijom bele boje, za koju se sumnja da je opojna droga spid, kao i dva komada tableta ekstazija. Ova saznanja su upućena tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na čijem je nalogu Đ. R. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni i njegovo privremeno boravište

Interesantno je da je Đ. R. iz Bijelog Polja, ali privremeno boravi u Podgorici, što ukazuje na mogućnost da je hapšenje izvršeno u okviru šire akcije nadležnih organa vezane za trgovinu narkoticima. Detalji o motivima i pozadini ovog slučaja nisu navedeni u saopštenju, ali ovakve situacije često podstiču javnu raspravu o problemu narkotika i njihovom uticaju na društvo.

Podsetimo! 

Kako je već Republika pisala:

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorice nastavljaju sa intenzivnom potragom za nestalom ženskom osobom, koja je prijavljena kao nestala sinoć. Tokom dana, obučeni pripadnici ove jedinice pretraživali su korito reke Morače, ali do sada, nažalost, potraga nije dala rezultate.


Obučeni pripadnici na terenu

Na terenu su angažovani obučeni pripadnici Službe zaštite i spašavanja, koji su posvećeni pronalasku nestale ženske osobe. Njihova predanost ovoj akciji daje nadu da će nestala osoba biti pronađena što je pre moguće.

Misteriozni nestanak

Nisu poznate okolnosti pod kojima je ženska osoba upala u reku Moraču, ali je njen identitet poznat pripadnicima Službe zaštite i spašavanja. Ovaj misteriozni nestanak budi zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali istovremeno pokreće solidarnost i angažovanje u potrazi za nestalom osobom.

Nadamo se pozitivnom ishodu

Služba zaštite i spašavanja i dalje intenzivno radi na potrazi za nestalom ženskom osobom, sa nadom da će uskoro biti pronađena i da će se ova priča završiti srećno. Svi resursi su usmereni ka ovoj akciji, a nadležne institucije prate situaciju i pružaju podršku u cilju pronalaska nestale osobe. Očekujemo da će se uskoro pojaviti pozitivni rezultati potrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading