NA MARAKANI PRESEKLI! Milojević doneo KONAČNU ODLUKU!

Autor:

Sport

12.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To se čekalo.

NA MARAKANI PRESEKLI! Milojević doneo KONAČNU ODLUKU!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je na prolećnoj premijeri pobedila Voždovac 2:1, a jedan od dva gola na Marakani je postigao Piter Olajinka.

Napadač srpskog šampiona je sjajnom partijom pokazao da nije zaboravio da daje golove, što je nateralo čelnike crveno-belih da stave veto na njegov odlazak!

Iako je njegov bivši klub, Slavija iz Praga pokazala želju da ga vrati u svoje redove, do toga ipak neće doći. Za usluge Olajinke bio je zainteresovan i klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, odlučan u nameri da angažuje Nigerjca. Javio se Al Ain sa spremnim iznosom od tri miliona evra za opeštećenje, ali su u Ljutice Bogdana odgovorili negativno. 

Republika

Foto: Starsport

Piter Olajinka

Ovaj klub iz Dubaija vodi trku za šampionsku titulu sa Al Vasalom, timom koji predvodi bivši trener crveno-belih Miloš Milojević. Trenutno je u Emiratima pauza zbog Kupa Azije, pa se takmičenje se nastavlja za četiri dana, što su u Al Ainu želeli da iskoriste i dovedu jednog aduta u borbi za pehar.

Otkako je stigao na Marakanu, Piter Olajinka je na 25 utakmica postigao osam golova i tri puta bio asistent.

Podsetimo, još ranije, uprava Crvene zvezde stavila je veto i na odlazak Osmana Bukarija u Sjedinjene Američke Države. Istina, prelazni rok u Americi traje do 24. aprila, reprezentativac Gane je na ceni posle sjajnih igara u Ligi šampiona, međutim, crveno-beli ne žele da ga se odreknu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading