PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez DVA BITNA igrača na Voždovac!

Autor:

Sport

09.02.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli oslabljeni na prolećnoj premijeri.

PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez DVA BITNA igrača na Voždovac!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Voždovac u subotu od 16:30 u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su  odradili kompletne pripreme na Kipru, ostvarili pet trijumfa iz isto toliko mečeva, tako da u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak trke sa Partizanom.

Vladan Milojević je zamenio Baraka Bahara na mestu šefa stručnog štaba, a izneo je svoje utiske pred nastavak šampionata.

Jedino što Milojevića može da brine je odsustvo dva bitna fudbalera zbog obaveza sa nacionalinim timovima.

Naime, In-Beom Hvang učestvovao je na Azijskom kupu sa selekcijom Južne Koreje, dok je Žan-Filip Kraso bio u sastavu Obale Slonovače na afričkom Kupu nacija.

Republika

Foto: Starsport

In-Beom Hvang

 

Milojević neće računati na njih dvojicu protiv "zmajeva".

- Hvanga očekujemo da dođe u ponedeljak. Konkurisaće za sledeću utakmicu, isto kao i Kraso. Hvang je igrao stalno, neće mu škoditi mali predah. Jako je bitan za nas - rekao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Žan-Filip Kraso

 

Osvrnuo se Milojević i na svoj povratnički debi u zvaničnim mečevima.

- Za razliku od mog prvog mandata, Zvezda je porasla infrastrukturno i organizaciono. Postoji skauting služba, prate se igrači širom, jako sam srećan zbog toga. Marin i Mrkela odrađuju dobar deo posla... Ja sam trener, moj zadatak je da od igrača izvučem maksimum, srećan sam što Bukari nije prodat, ali isto tako sam svestan da sam u klubu koji živi od finansija. Probali smo u prelaznom roku da smanjimo broj igrača, ostavimo kostur i probali smo da napravimo roster da se svi igrači izbore i dobiju priliku - zaključio je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading