DILEME VIŠE NEMA: Milojević odredio startere za Zvezdinu prolećnu premijeru!

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli neće u najjačem sastavu dočekati Voždovac.

DILEME VIŠE NEMA: Milojević odredio startere za Zvezdinu prolećnu premijeru!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16.30 dočekuju ekipu Voždovca, kada je na Marakani zakazana superligaška prolećna premijera.

Međutim, šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević neće moći da izvede najjači tim na megdan "zmajevima", pošto Kosta Nedeljković ima problem sa povredom kolena.

Za razliku od njegovog prethodnika Baraka Bahara, koji je lutao sa formacijama, Valdan Milojević je na pripremama pokazao da je i dalje veran onoj koju je forsirao i u prvom mandatu na stadionu "Rajko Mitić", a to je 4-2-3-1.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Prema tome, zahvaljujući mečevima koje su crveno-beli odigrali u pripremnom periodu na Kipru, može se zaključiti kojih 11 će istrčati od prvog minuta na teren Marakane u duelu sa Voždovcem.

Na golu je siguran Omri Glazer, dok će štoperski tandem ispred njega činiti Uroš Spajić i kapiten Aleksandar Dragović. Umesto povređenog Nedeljkovića, uz desnu aut liniju u poslednjoj liniji trebalo bi da igra Lazar Nikolić, dok će na suprotnoj strani terena biti Viktor Radojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Osigurač ispred odbrane biće iskusni defanzivni vezista Srđan Mijailović, dok će uloga plejmejkera pripasti Geloru Kangi, bar dok se u sistem novog trenera ne uklopi Hvang In-Bom.

Na desnom krilu igraće čovek za koga je Zvezda pre nekoliko dana odbila ponudu od 10.000.000 evra Osman Bukari, a levo u manevru naći će se Piter Olajinka. Vladan Milojević je na Kipru dosta eksperimentisao kada je u pitanju pozicija desetke, ali se čini da je najbliži startnoj postavi mladi Jovan Šljivić. Naravno, kada u potpunosti bude spreman, to mesto će pripasti Mirku Ivaniću.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Šljivić

Na kraju, u samom napadu očekuje se da zaigra Šerif Ndiaje, koji je imao odlične pripreme, iako je Zvezda skupo platila mladog Uroša Sremčevića, koji bi šansu trebalo da dobije sa klupe.

Glazer - Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević - Mijailović, Kanga - Bukari, Šljivić, Olajinka - Ndiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading