MILOJEVIĆ JEDVA ČEKA NOVI DEBI PRED DELIJAMA! Trener Zvezde SAOPŠTIO loše vesti - ON neće igrati protiv Voždovca!

Autor:

Sport

09.02.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde na prolećnoj premijeri dočekuju Voždovac.

MILOJEVIĆ JEDVA ČEKA NOVI DEBI PRED DELIJAMA! Trener Zvezde SAOPŠTIO loše vesti - ON neće igrati protiv Voždovca!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Šampion Srbije u subotu od 16 časova i 30 minuta na stadionu "Rajko Mitić" ugostiće "zmajeve" sa Dušanovca, uz želju da se revanšira za poraz iz prvog dela sezone.

Novi-stari trener crveno-belih Vladan Milojević izneo je očekivanja pred okršaj protiv Voždovca i na sve ono urađeno u priprepmnom priodu:

- Mislim da smo dobro iskoristili ovo vreme zajedno, ove prirpeme su uspešne. Ono što je pravilo problem jeste to što smo imali dosta igrača na afričkom i azijskom kupu, bilo je i igrača koji su odlazili. Ipak, odradili smo sve ono što smo zacrtali i zadovoljan sam. Mislim da su momci dali sve od sebe, ispunili su zahteve koje smo tražili. Svesni smo da to stanje na tabeli, da sve što se dešavalo i da očekivanja naših vernih navijača, nisu bli na zavidnom nivou. I mislim da igrači i mi svi željno iščekujemo početak i da se upustimo u jednu tešku borbu koja će biti do kraja prvenstva. Optimista sam sa te strane - rekao je Milojević i nastavio u istom dahu:

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković neće igrati na prolećnoj premijeri

- U goste nam dolazi neugodan rival, možda od svih, sem večitog rivala, koji najmanje leži Zvezdi. Dva puta su nas dobili, i one godine na "krovu" i sada u prvom delu, Imamo motiva, to je ekipa koja u kontinuitetu ima izgrađen stil igre. Znaju da igraju, puno su motivisani, očekuje nas težak meč. Neće biti utakmica kao prošle godine. Očekujem da mi od starta budemo pravi, nemamo pravo na kiks, moramo od prvog minuta da krenemo da igramo na maksimumu. Nikad ne možete da znate u fudbalu, ali nema više prava na grešku.

Prokomentarisao je i povratak na Marakanu, koji je za njega posebno emotivan:

- Mislim da u sportu te emocije traju trenutak i vrlo brzo morate da budete fokusirani na igru. Očekujem da imamo veliki broj navijača, mislim da će dan da bude lep, a i ovi momci zaslužuju podršku. To je nešto drugačije, kad znate da vas publika nosi, onda dajete i više od maksimuma i dižu vas. Biće mi drago, ali se ne vodim se emocijama, biću fokusiran na meč.

Prokomentarisao je i o prelaznom roku, koji još uvek nije gotov:

- Imamo povredu Degeneka koji neće igrati i nekih drugih malih problema. Za sada imamo igrače koji mogu da odgovore na tim pozicijama. Prekomandovali smo Radojevića, naše dete, veliki potencijal. Prelazni rok traje, videćemo da li će se reagovati. Rodić je kuburio sa povredom, malo je bio i bolestan. Imamo još jedan trening danas da odradimo. Kosta ima mali problem i neće biti u sastavu. Videćemo koliko će pauza potrajati, ono što znam da neće konkurisati za Voždovac - istakao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading