"ZMAJEVI" BEZ STRAHA DOLAZE NA MARAKANU! Novi trener Voždovca NAJAVIO duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

08.02.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u subotu od 16 časova i 30 minuta.

"ZMAJEVI" BEZ STRAHA DOLAZE NA MARAKANU! Novi trener Voždovca NAJAVIO duel sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Voždovac je doneo odluku o promeni na trenerskoj klupi i umesto Marka Savića na trenersku klupu ustoličio Nikolu Mitića.

On će svoj trenerski debi imati na Marakani protiv Crvene zvezde, a ističe da ne može da poželi lepši debi za "zmajeve". Utakmica se igra u subotu sa početkom u 16.30.

– Što se tiče mog debija, lepše ne može da bude. Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Voždovac nastavlja da gaji isti stil i način igre, kod kuće i na strani, te se nadam da će svi gledaoci moći da uživaju u dobroj utakmici i svemu što smo pripremili da pokažemo u subotu – rekao je Mitić.

Foto: FK Voždovac

novi trener Voždovca Nikola Mitić

Pobeda na Krovu iz prvog dela sezone dodatni je motiv za Voždovac, koji najavljuje drugačiju, hrabru i motivisanu igru "zmajeva". Iako se očekuje drugačija utakmica u odnosu na prvi susret, mladi stručnjak napominje da će se ekipa prilagoditi novim uslovima.

– Ovi momci su dokazali da mogu da se nose sa Zvezdom. Za razliku od prve utakmice, podloga i ambijent biće drugačiji, ali to nije nešto što nismo iskusili ranije. Ekipa će se adaptirati, pripremamo se za to. Iako smo analizirali igru i naravno drugačiji sistem koji promena trenera u protivničkoj ekipi nosi, fokusirani smo na svoju igru i izaći ćemo im na crtu hrabro i s verom u sebe – istakao je Nikola Mitić.

Crvena zvezda je na drugom mestu Superlige Srbije sa 46 bodova, jednim manje od jesenjeg prvaka i večitog rivala Partizana, dok je tim iz Zaplanjske na šestoj poziciji i ima 28 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading