ZVEZDA ČASTI: BESPLATNO na PROLEĆNU PREMIJERU!

Autor:

Sport

05.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici kluba sa Marakan odlučili da počaste navijače.

ZVEZDA ČASTI: BESPLATNO na PROLEĆNU PREMIJERU!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Voždovac u subotu od 16.30 časova u nastavku Superlige Srbije, a klub iz Ljutice Bogdana odlučio je da napravi spektakl, te je otvorio kapije Marakane.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

 
Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta je najavljen spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.
 
Napominjemo da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.
 
Zvezdaši, vidimo se na Marakani!
- napisali su iz Crvene zvezde.

Podsetimo, Crvena zvezda se nalazi na drugom mestu Superlige Srbije sa osvojenih 46 bodova, jednim manje od lidera Partizana.

Vladan Milojević je došao na mesto šefa stručnog štaba umesto Baraka Bahara, a cilj crveno-belih u nastavku sezone biće dupla kruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading