POLNO UZNEMIRAVAO MALOLETNICU NA STANICI U MIRIJEVU: Dodirivao je po nogama i hvatao za zadnjicu na autobuskoj stajalištu

Autor:

Hronika

08.02.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu o ovom slučaju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo.

POLNO UZNEMIRAVAO MALOLETNICU NA STANICI U MIRIJEVU: Dodirivao je po nogama i hvatao za zadnjicu na autobuskoj stajalištu

Foto: shutterstock

Ilustracija

O. S. (24) uhapšen je zbog sumnje da je počinio polno uznemiravanje nad maloletnicom K. Z. (17) na autobuskoj stanici u Mirijevu. Prema saznanjima portala Telegraf.rs, on ju je dodirivao po nogama i hvatao za zadnjicu, a uznemiravanje se dogodilo 6. februara. Istragu o ovom slučaju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Ova vest izazvala je burne reakcije javnosti, posebno s obzirom na to da se incident dogodio na javnom mestu poput autobuske stanice. Mnogi građani su izrazili svoje ogorčenje i zahtevali strože kazne za ovakve vrste prestupa, kako bi se poslala jasna poruka da se ovakvo ponašanje ne toleriše.

Ovaj slučaj takođe je skrenuo pažnju na važnost brze i efikasne reakcije nadležnih institucija u situacijama ovakve prirode. Istrage i postupci u ovakvim slučajevima trebalo bi da budu prioritet kako bi se žrtvama pružila adekvatna zaštita, a počiniocima odmerene kazne.

Incident poput ovog takođe pokreće pitanje prevencije polnog uznemiravanja, posebno u javnim prostorima poput autobuskih stanica. Podizanje svesti o ovom problemu i promovisanje sigurnih i bezbednih okruženja za sve građane, a posebno za maloletnike, ključno je u sprečavanju ovakvih incidenata.

Ovaj slučaj polnog uznemiravanja maloletnice na autobuskoj stanici u Mirijevu još jednom pokazuje koliko je važno da društvo, institucije i građani aktivno rade na prevenciji, reagovanju i osudi ovakvih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading