DELIJE NAJAVLJUJU SPEKTAKL OGROMNIH RAZMERA: "Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan"!

Autor: M. M.

Sport

03.02.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se nastavak sezone u Superligi Srbije.

DELIJE NAJAVLJUJU SPEKTAKL OGROMNIH RAZMERA: "Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan"!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su u Beogradu, nakon što su uspešno odradili zimske pripreme.

Crveno-beli su prethodne tri nedelje proveli na Kipru, gde su pod dirigentskom palicom novog/starog šefa struke Vladana Milojevića brusili formu za nastavak sezone u Superligi Srbije. Podsećamo, sedmostruki uzastopni prvak države nakon jesenjeg dela u tekućem ciklusu zaostaju bod za večitim rivalom Partizanom, a prvi naredni meč i ujedno prolećna premijera na programu je u subotu, 10. februara od 16.30.

Za nastavak sezone nisu se spremali samo fudbaleri Zvezde, već i najvatreniji navijači - "delije", koji najavljuju spektakl u duelu protiv Voždovca na Marakani.

- Polako se bliži nastavak prvenstva u fudbalu. Prva uakmica je 10. februara na Marakani protiv Voždovca. Delije će na ovoj utakmici pokušati da naprave navijački spektakl koji do sada na severu sigurno nije viđen, a verovatno ni u širim okvirima. Na vreme se oglašavamo kako bi istakli svim navijačima koliko je važno doći na ovu utakmicu i pre svega popuniti severnu tribinu. Do utakmice ćemo se još par puta oglasiti i, do mere do koje je to moguće, malo više uputiti ljude o samom spektaklu koji se sprema. Zato, već sada, upišite u kalendar 10. 2. i spremajte se. Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan! - navodi se u saopštenju "delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading