OTKRIVENO ZAŠTO SE PONITKA SUKOBIO SA NAVIJAČEM! U pitanju je Poljakova ŽENA!

Autor:

Sport

09.02.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Partizana se oglasio posle sukoba.

OTKRIVENO ZAŠTO SE PONITKA SUKOBIO SA NAVIJAČEM! U pitanju je Poljakova ŽENA!

Foto: Starsport

Posle Partizanovog poraza u Areni sinoć od Bajerna, strasti su bile podignute na najviši nivo. Ponovo su se čuli zvižduci, kao protiv Splita, a ovaj put je umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Deluje da je najnezgodnija bila situacija između Mateuša Ponitke, i navijača Partizana, Marka Jovičića. 

Sada je otkriveno i zbog čega se dogodio sukob. Nije bio u pitanju bolni poraz ili nezadovoljstvo igrama voljenog kluba, već se cela scena se odvila zbog žene igrača Partizana!

Objasnio je Jovičić kako je došlo do obračuna. 

- Uredno sam sa drugom i drugaricom došao na utakmicu kao i svaki put. Kako imamo sezonske karte i numerisana mesta, video sam da dve žene i jedan muškarac sede na našim mestima. Najljubaznije sam jednoj od žena prišao i zamolio na srpskom jeziku da ustanu i oslobode naša mesta, kako bismo mogli da pratimo utakmicu. Kada sam shvatio da ne govore srpski jezik obratio sam joj se na engleskom, ali uzalud jer dotična nije želela da se pomeri sa naših mesta. Kako sam video da je gorepomenuta raspoložena za raspravu, a ne želeći da ulazim u istu otišao sam do redara koji su ih odmah zatim prebacili na njihova mesta - počeo je Marko Jovičić priču, a onda objasnio i kako se situacija "zakuvala".

 

 

- Ubrzo nakon toga počela je da mi pokazuje srednji prst, ne samo ona već i starija žena koja je bila sa njom, da me psuju i vređaju. Nakon toga su prebačene na drugi deo tribina. Ubrzo sam saznao da je to žena jednog od košarkaša Partizana, Mateuša Ponitke, koji mi je u momentu dok su mu premeštali ženu, a dok je trajala utakmica i dok je sedeo na klupi za rezervne igrače, mahao prstom i pretio kako će se sa mnom obračunati nakon utakmice. Dalji tok zbivanja ste imali prilike da vidite - objasnio je tattoo majstor Marko za Telegraf.rs.

On je na kraju i razjasnio da ovaj incident nema nikakve veze sa porazom Partizana, što su mnogi pomislili i istakao je da je uz crno-bele i u pobedi i u porazu, ali da nikome ne dozvoljava nepoštovanje, pretje i bahatost, jer je uredno platio svoju kartu.

- Dakle da razjasnim, ovaj incident nema veze sa time što je KK Partizan izgubio ili bilo čim sličnim, pa sam predstavljen u medijima kao besni i agresivni navijač. Pre svega sam veliki poštovalac kluba Partizan, verni i dugogodišnji navijač crno-belih i uvek sam uz njih i u pobedi i porazu, ali nepoštovanje, bezobrazluk, pretnje i bahatost od strane bilo koga ne dozvoljavam, naročito jer sam svoju kartu uredno platio - zaključio je Marko Jovičić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading