MILJANI PARE HTELI DA GURNU U DEKOLTE! Kulićka u kafani napravila karambol! Šok-snimak kruži na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je nizala pesme u klubu dobrih pola sata, pa je publika bila u transu! U jednom trenutku je pričao dečko koji je bio pod gasom!

MILJANI PARE HTELI  DA GURNU U DEKOLTE! Kulićka u kafani napravila karambol! Šok-snimak kruži na društvenim mrežama!

Foto: Tv Pink

Diskvalifikovana učesnica "Elite" Miljana Kulić počela je da peva po raznim noćnim klubovima i da tako zabavlja goste, a kako smo saznali napravila je haos kad je jedan od gostiju pokušao da joj gurne novac u dekolte! Ona je pevala pesme Ane Nikolić u trenutku kad je jedan momak pitao da stavi novac, a Miljana se tada okrenula i rekla gazdi preko mikrofona da odmah reaguje. 

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić

 

- Miljana je nizala pesme u klubu dobrih pola sata, pa je publika bila u transu! U jednom trenutku je pričao dečko koji je bio pod gasom, pa je pitao da joj gurne novac u dekolte! Miljana se prvo nasmejala, a kad je pokušao da uradi ono što je naumio, počela je da drami - priča nam upućen izvor i dalje otkriva:

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić

 

- Preko mikrofona je pozvala gazdu i rekla da odmah interveniše. Gosti su odmah dotičnom momku rekli da ne treba da se ponaša tako, pa je on brzo shvatio da je bolje da se primiri, nego da ga izbace iz kluba.

Inače, Kulićka je već danima na vezi sa bivšimdečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji planira da je odvede u Beč, da tamo žive zajedno. Tome se najviše protivi njena porodica, pogotovo majka Marija, koja na sve moguće načine pokušava ćerku da odvrati od ideje da ode u Austriju, i tako napusti sina Željka o kom se i sada ona stara. Marija je za medije izjavila nedavno da je pod lekovima i da se oseća vrlo loše, jer ne zna šta Miljana sprema sa Zolom, s kojim je redovno i ranije upadala u velikoe probleme. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading