ZOLA MILJANU ODVAJA OD SINA! Kulićku Lazar nagovara da žive zajedno, tera je da iznajme stan! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgore je što ona uopšte ne vidi koliko se njeni kod kuće brinu. Uvek radi kako misli da treba, a majka joj je loše!

ZOLA MILJANU ODVAJA OD SINA! Kulićku Lazar nagovara da žive zajedno, tera je da iznajme stan! (FOTO)

Foto: Pink

Diskvalifikovana učesnica Elite Miljana Kulić otišla je u Niš nakon što je napustila Belu kuću, kako je Republika već pisala, a problemi u Nišu ne prestaju! Kako smo saznali, ona se konstantno svađa sa majkom Marijom zbog toga što hoće da obnovi vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je nagovara da iznajme stan i počnu da žive zajedno. 

- Miljana je sve vreme bila sa sinom Željkom i porodicom u Nišu, ali je sve vreme bila u svađi sa majkom Marijom. Ona Miljanu ne može da ubedi da treba da se skloni od Zole. Pokušava da joj objasni da je on koristi samo zbog novca i da je ne voli, zbog toga je pod stresom cela porodica - priča za naš portal izvor blizak Kulićima i dalje otkriva:

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić

 

- Miljana je rekla svojima da hoće da živi sa Zolom. Otkrila je da je tera da iznajme stan prvo u Beogradu, dok se ne snađu i ne vide kad će da idu zemlje, pa je Marija tu doživela nervni slom. Najgore je što ona uopšte ne vidi koliko se njeni kod kuće brinu. Uvek radi kako misli da treba, a majka je ubeđuje da je odvaja od sina. 

Foto: Printskrin

Lazar Čolić Zola

 

Inače, kako smo već pisali Marija Kulić je kivna na ćerku do te mere da je danima pod lekovima da bi mogla da izdrži sve što joj je priredila posle diskvalifikacije iz Elite.

Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: " Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice - pričala je Marija, kaže upućen izvor.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Naravno

25.01.2024 21:11

Zola i Miljana se vole.To je prirodan proces u kome 2 ljudi zele da zive zajedno ,da planiraju porodicu.Marija je u panicnom strahu ode Pepeljuga Miljana morace njene dvije mezimice princeze raditi da im pomazu .Miljana ima pravo na njen zivot,ako sada izgubi Zolu mozda ce se Zola ozeniti drugom jer je umoran od Miljaninog odi mi dodji mi kako mama kaze