OVO ĆE DOKRAJČITI MARIJU KULIĆ: Miljana i Zola vrelom akcijom izazvali zemljotres u ŠimanovcimA!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva i Čolić ponovo u ljubavi nakon brutalnih sukoba!

OVO ĆE DOKRAJČITI MARIJU KULIĆ: Miljana i Zola vrelom akcijom izazvali zemljotres u ŠimanovcimA!

Foto: printscreen/RTVPink

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola privukli su pažnju javnosti svojim najnovijim potezom. Nakon turbulentnog perioda obilježenog svađama i prepirkama, odlučili su da "reše" sve nesuglasice na neobičan način - ispod jorgana.

Ova odluka, iako kontroverzna, nije iznenađenje s obzirom na njihovu prošlost u rijalitiju. Miljana i Zola su često bili predmet medijske pažnje zbog svojih intimnih trenutaka pred kamerama, te su se i ovoga puta, kako navode izvori, potpuno prepustili strastima.

Iako su njihovi odnosi često bili obeleženi nesuglasicama, čini se da su odlučili da te nesuglasice "zamene" žestok akcijom ispod jorgana. Očigledno je da ova dva rijaliti učesnika ne gube na svojoj kontroverznosti, te su i ovoga puta odlučili da svoje probleme reše na način koji je izazvao brojne komentare javnosti.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola vrela akcija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nisu se obazirali na prisustvo kamera tokom svojih intimnih trenutaka. Ovo nije prvi put da su njihove akcije izazvale pažnju gledalaca i javnosti, te se postavlja pitanje da li su odlučili da svojim postupcima dodatno podgreju već uzavrelu atmosferu unutar rijaliti šoua.


Ostaje da vidimo kakav će biti dalji razvoj događaja i da li će ova situacija imati posledice po njihov dalji boravak u rijalitiju. Bez sumnje, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i dalje će biti predmet interesovanja javnosti, kako zbog svojih sukoba, tako i zbog svojih nekonvencionalnih načina rešavanja problema, a mnogi veruju da ovo najteže pada Mariji Kulić koja nije samo veliki protivnih vrelih akcija, već i ćerkinog odnosa sa Čolićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Verona

27.12.2023 11:45

Digao mu se i honorar...

Milivoje

27.12.2023 18:05

"JA SAM SE ZAKLELA NA SLAVI VELIKOGA SHEFA DA NECU IMATI ODNOSE U ELITI DO KRAJA"!-MILJANA KULIC E mislim da Lazar Colic sada iskreno zeli da ozeni psiho Mixy,samo ne znam da li je svestan,da zbog njene bolesti,ce morati da zivi pod istim krovom sa Kulicima i da ce moci da ode da vidi svoju majku samo kada mu bude odobreno i pod nadzorom psiho Mixy. Tuzno je i zalosno koliko covek moze da bude glup i da stavlja svakoga ispred nekog ko ga je rodio.Ali dobro,dobili smo Bebicu 2.Samo da pazi da Mixy dobija terapiju na vreme,da se ne desi za godinu dve,da mu u sred noci otvori opet glavu,zato sto je pogledao prodavacicu u kiosku dan pre hahahhahahaahhaaah...