MILJANA KULIĆ SE PRETVORILA U ĐAVOLA: Zolu uhvatila tokom INTIMIZIRANJA sa drugom, pa napravila ŽESTOK HAOS - reagovalo obezbeđenje!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne žurke nastao karambol u Šimanovcima!

MILJANA KULIĆ SE PRETVORILA U ĐAVOLA: Zolu uhvatila tokom INTIMIZIRANJA sa drugom, pa napravila ŽESTOK HAOS - reagovalo obezbeđenje!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u Beloj kući došlo do neočekivanih događaja, koji se tokom celog jutra komentarišu na društvenim mrežama. Žurka je bila jako turbulenta i došlo je do nekoliko izbiljnih sukoba. Lazar Čolić Zola i Lejdi Di su tokom večeri zatražili specijalan zadatak od Drveta mudrosti, što je izazvalo brojne reakcije učesnika, posebno Miljane Kulić.

Miljana je poludela čim ih je ugledala u kazinu kako jako prisni plešu, pa je prišla i započela haos. Nakon toga ih je proganjala po dvorištu i urnisala, zbog čega je došlo do okršaja sa Lejdi Di. 

Miljanu niko nije mogao da obuzda, a nakon što se sukobila sa Lejdi Di, donela je odluku da uništi Zoline stvari, koje je pokupila i pobacala u jezero. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vesna

29.11.2023 12:00

Miljani je ocigledno sve dozvoljeno i tuca (ne zna se po koji put demonstrira nasilje i agresiju ) iako je receno da nema tolerancije za nasilje ove godine,a o bacanju i unistavanju stvari da i ne govorim…luda,luda i luda !

Milan

29.11.2023 13:10

A gde je vest da je MIljana nokautirala Zolu na zurci?I da li je to ta nulta tolerancija na nasilje?