MILJANA NAPRAVILA KARAMBOL UŽIVO U PROGRAMU: Muk u Beloj kući, Zola morao SVE DA PRIZNA!

Autor: P. R.

Zadruga

25.11.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne jenjava!

MILJANA NAPRAVILA KARAMBOL UŽIVO U PROGRAMU: Muk u Beloj kući, Zola morao SVE DA PRIZNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Miljana Kulić otvoreno je govorila o svom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, te istakla da ne želi da se neko igra s njom, kao i da nije naivna, glupa niti retardirana i da je primetila njegovu manipulaciju sa njenim osećanjima.

- Voleo bih da mi objasniš šta se dešava između tebe i Zole?! Ti si plakala i rekla si da ne možeš da podneseš da ti se neko igra sa mozgom - pitao je voditelj.

Ne intresuje me uopšte, ono što sam rekla, rekla sam i stojim iza toga. Nisam nimalo naivna, ni glupa, ni retardirana. Od dana današenjeg i od kako sam videla njegovo ponašanje, kako se igra i manipuliše - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Na koji način se ti igraš sa njom - pitao je Darko Zolu.

Super se mi slažemo, u nekim situacijama gde je ona bila prema meni previše, gde mi je smetalo u nekim situacijama taj neki blizak odnos, napravili smo distancu i super nam je krenulo. Ako komentarišem Bebicu, sviđa mi se Teodora, ako komentarišem Matoru, sviđa mi se Anita...Pre toga mi je tražila da se zakunem za Teodoru, pa posle za Anitu i kada sam joj se zakleo za to, njoj je čudno što komentarišem ovako. Dešava se sličan problem koji sam ja njoj radio u prethodnim sezonama, što je razumem. Nema razlog da se ljuti na mene jer ja nikoga ne vređam, već pričam ono za šta imam argumente. Nisam nešto školovan, ali najveći auditorijum koji nas gleda me razume. Nije ljubav ako ja kažem tebi samo: "Volim te", ljubav je trista puta ovo što ja radim prema njoj nego što priča - rekao je Zola.

- Je l' smatraš da ne ispadaš korektan prema Miljani, u smislu, izgladili ste odnos i normalno je da ona poželi neku vrstu prisnosti, ti joj čak ne daš da legne na krevet, da li ispada da si joj dao nadu, a da sad ona opet treba da čeka neko vreme koje ti određuješ - pitao je Darko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola

- Jako neinteligentnim ljudima tako ispada. Uopšte se ne trudim da takvim ljudima bilo šta da dokazujem. Sve se ovo može nazvati kupovinom mira i davanjem lažne nade, ali ona mora da shvati da smo radili sve ranije kako je ona htela i određivala... Nikad Miljana Kulić i ja nećemo ući u vezu. Ona nije devojka na sat ni na vreme, niti joj ja trebam određivati datume i satnice, već pokušavam da emocija nije garancija za neku vezu, već odnos i naša komunikacija. Morao bih baš na leđima da se kopčam, da bi poverovao u sve ovo - rekao je Zola.

Pošto sam se ja danas iznervirala i bacila bubicu, Ša je pokazao ljubav tako što je Tari platio diskvalifikaciju, neka on meni plati bubicu - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Miljana Kulić miljana kulić zadruga Miljana Kulić Elita Miljana Kulić Zadruga 7 Miljana Kulić najnovije vesti Miljana Kulić vesti Miljana Kulić Instagram Miljana Kulić biografija miljana i zola miljana i zola akcija Miljana i Zola Elita miljana i zola najnovije vesti Miljana i Zola pomirenje miljana i zola svađa Miljana i Zola tuča miljana i zola vrela akcija miljana i zola zadruga Zola zola zadruga Zola Zadruga 7 Zola Elita zola i miljana zola i miljana najnovije vesti zola i miljana zadruga Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola biografija Lazar Čolić Zola Instagram

Komentari (0)

Loading