MILJANA ZAUVEK NAPUŠTA ELITU: Marija Kulić hitno reagovala nakon novog SKANDALA sa Zolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Marija Kulić i otkrila da Miljana napušta rijaliti "Elita"!

MILJANA ZAUVEK NAPUŠTA ELITU: Marija Kulić hitno reagovala nakon novog SKANDALA sa Zolom! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić/RTV Pink

Bivša zadrugarka Marija Kulić se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram nakon novog haosa Miljane Kulić i Lazara Čolić Zole u "Eliti". Zola je tražio da bude diskvalifikovan, kako bi se sklonio od Miljane.

Marija smatra da se situacija neće smirit sve dok neko od njih dvoje ne napusti "Elitu", a kako je otkrila, to će prva uradili Miljana, koja 10. januara izlazi iz rijalitija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana pokušava da razvali vrata

- To će tako i da bude dok jedan ne izađe. Oni su po peti put zvali i jedno i drugo da budu u istom prostoru. Tu niko neće da popusti. Samo je trebalo da im iznesu stvari i da šetaju u bademantilima i po jedna jakna, tri para donjeg veša, čarape i papuče. Kada znaju da su kao rogovi u vreći, zašto zovu oboje? Povono ona vidi da sam u pravu kada sam joj rekla da ne ide jer ulazi on. Niti će ona nekog da posluša. Sada će oko 10. januara ona sigurno da izađe, da mi se smiri više glava, pa neka radi onda on šta hoće. Mi ćemo se baviti pametnijim poslovima - napisala je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marije Kulić

Podsetimo, Miljana je sinoć Zoli prvi uništila ostatak stvari, zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom. Zola se potom sakrio od Kulićeve u studiju "Amnezije", a kad je ona saznala gde je, počela je da razvaljuje vrata.

Obezbeđenje ju je sklonilo, a Miljana je počela da iznosi lažne optužbe na njihov račun, što je zgrozilo publiku.

- Izvolite? Izvolite? Snimaju dve kamere i bubica je pojačana. To možete da me napadate napolju kada smo. Ja mogu dana i tri noći ovde da sedim, samo da se obučem. To što vi pretite da ćete me tući... - pričala je Miljana sama sa sobom i izmišljala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana se svađa sama sa sobom i lažno optužuje obezbeđenje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

24.12.2023 10:20

Mariji su svi krivi sem njene lude lutkice ….strasnoooo !!!