PRODUKCIJA ELITE PRESUDILA: Voditeljka saopštila najvažniju ODLUKU Velikog šefa - takmičarki PAO MRAK NA OČI!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić na kraju emisije "Nominacije" saopštila odluku produkcije!

PRODUKCIJA ELITE PRESUDILA: Voditeljka saopštila najvažniju ODLUKU Velikog šefa - takmičarki PAO MRAK NA OČI!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć su se u "Eliti" održale nominacije. Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću, kako bi takmičari mogli da daju svoje glasove i nominuju Anitu Stanojlović ili Anđela Rankovića, potrčaka koje je na početku nedelje odabrao vođa Marko Đedović

Na samom kraju emisije, Ivana je takmičarima saopštila da je Veliki šef doneo odluku da ni ove nedelje ne bude izbacivanja.

- Matora, ja sam sigurna da imaš mnogo toga da kažeš, ali nećeš reći meni, reći ćeš sutra na intervjuu Darku, Milanu na "Pretresu". Ove nominacije su i mene iznenadile. Mnogo je bilo neiskrenih, bilo je i iskrenih. Vi procenite. Noć o kojoj će se pričati. Niko neće izaći iz "Zadruge" - poručila je Ivana i izašla iz kuće, što se nije dopalo Jovani Tomić Matoroj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana saopštila odluku Velikog šefa

Podsetimo, ovo će biti peta nedelja zaredom kako niko neće biti izbačen iz Bele kuće glasanjem. Podsetimo, u "Zadruzi 5" je Zorica Marković bila vođa čak šest nedelje tokom zimskih praznika i tada nije bilo izbacivanja, a kako glavni praznici tek slede, izgleda da će Đedović oboriti njen rekord. U međuvremenu su diskvalifikovani Aleksandar Požgaj, Nikola Bukilić, Irina 2Hot i Adam Đogani, dok je Teodora Balzak "Elitu" napustila zbog zdravstvenog stanja.

Pre nego što je Ivana prenela odluku Velikog šefa, Anita, koja je osvojila više glasova, i Anđelo su dobili reč.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita na kraju emisije "Nominacije"

- Mislim da je Vanja večeras bila najiskrenija. Očekivala sam ovo, a kada bi se situacija u kući promenila u moju korist, tako bi i njihovo mišljenje. Videla sam njihovo mišljenje kao i Anđelovo ponašanje, to mi je mnogo reklo - rekla je Anita.

- Svašta se izdešavalo otkada sam ušao i bilo je raznih komentara. Ja nisam neko ko voli da se hvali ali te lepe stvai koje su rekli, to sam ja. Očekivao sam možda malo više direktnijih napada. Iznenadili su me toliko komplimenti. Očekivao sam žešću raspravu sa Nikolom i Bojanom - dodao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo se zahvaljuje cimerima na komplimentima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading