ZBOG OVOGA JE ŠOPIĆKA PREKINULA PROGRAM: U Eliti nastao haos, takmičarka divlja kao GORILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pred kraj "Nominacija" zbog karambola prekinula program!

 

 

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je ušla u Belu kuću, kako bi takmičari "Elite" nominovali. Ovonedeljni potrčci Marka Đedovića bili su Lejdi DiLazar Čolić Zola, međutim, tokom cele noći trajao je haos. Naime, besna Miljana Kulić više puta je polivala Zolu. Zbog ovoga je trajao haos tokom cele emisije, a voditeljka je u jednom trenutku donela drastičnu odluku.

Koristila je jogurt, pa potom svog bivšeg dečka "sprala" šerpom koju je napunila vodom. Zbog haosa u programu, Ivana je napustila emisiju, te su se nominacije naglo prekinule.

Na društvenim mrežama pojavio se trenutak u kojem se tačno vidi kad Ivana napušta emisiju. Naime, voditeljka je izgubila strpljenje u trenutku kad je Vivijen ustala da nominuje, a cela kuća je galamila i pokupila energiju Miljane, koja je tokom cele noći terorisala bivšeg dečka Lazara.

Zbog Ivaninog naglog napuštanja emisije još uvek nije poznato ko je nimonovan i da li će večeras neko od takmičara uopšte napustiti imanje u Šimanovcima ili će imati samo intervjue u "Šiša baru" kod Darka Tanasijevića, kao i prethodne dve nedelje, pa će nove potrčke birati Marko Đedović u ponedeljak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading