PINKOVI VODITELJI LUMPOVALI DO ZORE: Darko Tanasijević usnimio nikad VRELIJA izdanja svojih koleginica, od ovog prizora PADAJU VILICE!

Autor:

Zabava

29.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović, Jovana Jeremić, Ivana Šopić i Darko Tanasijević sinoć su zajedno izašli u provod!

PINKOVI VODITELJI LUMPOVALI DO ZORE: Darko Tanasijević usnimio nikad VRELIJA izdanja svojih koleginica, od ovog prizora PADAJU VILICE!

Foto: Instagram

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević sinoć je obradovao svoje pratioce na Instagramu sa nekoliko storija iz provoda. Na tim storijima su se našle i njegove koleginice i drugarice - Ana Radulović, Ivana Šopić i Jovana Jeremić. Sve tri su bile u atraktivnim izdanjima, koja su isticale njihove bujne grudi.

Ana je privukla pažnju svojom uskom haljinom sa prorezima, koja je istakla i njene silikone. Jovana je izabrala crni kombinezon sa dubokim dekolteom, dok je Ivana bila hrabra sa svojom kombinacijom koja je ostavljala malo toga mašti. Njihovo prisustvo i izbor odeće definitivno su bili tema večeri.

Videlo se da su voditeljke uživale u provodu - plesale su, pevale, a Darko je sve to zabeležio svojom kamerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading