PROCURILA PRIVATNA PORUKA IVANE ŠOPIĆ: Ovo joj je stiglo pred HAOS U ELITI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivalo detalj koji je svima zagolicao maštu!

PROCURILA PRIVATNA PORUKA IVANE ŠOPIĆ: Ovo joj je stiglo pred HAOS U ELITI! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima voli da podeli detalje iz svog privatnog života, pogotovo jer su je zavoleli kad jeučestvovala u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

Iako Ivana rado podeli i fotografije u svom prirodnom izdanju, bez šminke, ali i vruće slike, postoji ipak jedna stvar koju Šopićeva vešto skriva od javnost, a radi se o njenom emotivnom partneru. Ona izbegava da priča o svom ljubavnom životu, a na svom Instagram profilu nekoliko puta je podelila fotografiju sa svojim dečkom, kom je lica skrivala raznim stikerima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić slika sa dečkom

Ipak ona je podelila jednu privatnu poruku, koja je mnogima zagolicala maštu, pa se fanovi na društvenim mrežama pitaju da li su reči ispisane na roze papiriću u obliku srca upravo od njenog izabranika. 

- Svaka ti čast za sve što si porevazišla, a posebno za ono za šta niko nije znao, za to najviše - glasile su reči koje  su pisale na ceduljici, a Šopićeva ih je podelilana svom Instagram profilu sa brojnim fanovima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

Sigurno je da je Ivani ove dirljive reči podrške uputio neko ko joj je mnogo drag, pa je osetila potrebu da to i javnost vidi, a još uvek nije rekla da li se radi o emotivnom partneru, prijatelju ili nekom članu porodice, ipak zbog srca u kojem je oblikovan papir mnogi sumnjaju da se baš radi o njenom dečku. 

Inače, Ivana je sinoć napustila emisiju "Nominacije" zbog haosa, a ovo je podelila pre nego što je počela emisija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading